Sociální sítě
Nahoru

Valentýnské menu Jana Punčocháře s vínem Champagne Deutz

Přijďte oslavit den svatého Valentýna do uznávaného pražského restaurantu Grand Cru. Nechte se překvapit specialitami šéfkuchaře Jana Punčocháře a jeho týmu, který pro vás připravil speciální valentýnské menu. V úterý 14. února se hosté mohou těšit na skvělé jídlo i krásné víno v čele s šampaňským Champagne Deutz Classic Brut nejen jako welcome drinkem. „V rámci svátku zamilovaných jsem připravil netradiční menu založené jako vždy na kvalitních i sezónních potravinách. Hosté budou mít možnost vychutnat si Valentýnské menu samostatně nebo se speciálním vinným párováním,“ říká oceňovaný šéfkuchař Jan Punčochář, vítěz posledního ročníku ankety Zlatý kuchař.

Ustrice s tunakem, kaviarem a ponzu omackouKaždá dvojice dostane navíc k Valentýnskému menu dárek v podobě lahvičky Champagne Deutz (0,375l) s sebou. Během oslavy výborného jídla a všech zamilovaných bude v Grand Cru možné ochutnat ústřici s yuzu, zázvorem a omáčkou ponzu, marinovaného humra v červené řepě s růžovým kaviárem a avokádem nebo rybu Sv. Petra s omáčkou z růžového champagne a raviolkou plněnou slávkami. „Nedílnou součástí limitovaného menu budou také mušle Sv. Jakuba s artyčoky a šalotkovou omáčkou a nenahraditelná telecí svíčková doplněná gratinovaným lilkem s parmazánem a omáčka z olivového oleje a kapar,“ dodává Jan Punčochář. Valentýnské menu v Grand Cru završí čokoládové vejce s mangem a bílou čokoládou, ale také sladká tečka v podobě drobných čokoládových bonbónů Petit fours.

ThomasRaffoux031_7353Cena samostatného menu je 2 590 Kč za osobu. V případě kompletního menu s vinným párováním head sommeliera Jakuba Čebiše cena činí 4 390 Kč. Své místo si můžete rezervovat přes e-mail adela.hornychova@grand-cru.cz nebo telefonní číslo +420 606 574 601. Objevte nové chutě a oslavte svou lásku se skvělým jídlem a krásným vínem.

Více z rubriky Romantika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.