Sociální sítě
Nahoru

Valentýnský večer v lunaparku

Překvapte své milované letošního Valentýna pozváním do příjemného prostředí luxusní restaurace CzecHouse Grill & Rotisserie v hotelu Hilton Prague. Potěšte svou drahou polovičku chutnou večeří a užijte si pochoutky z předkrmového rautového stolu, servírovaný hlavní chod, lákavé dezerty také formou rautu a okouzlující atmosféru lunaparku se zamilovanými pop hity, bonbóny a karikaturistou.

cover photo (3)Vychutnat si budete moc grilované chobotnice, žampiónové muffiny, krevety nebo duhového pstruha z nabídky ryb a mořských plodů, lahodné red velvet cupcaky, jahody v čokoládě a mnohem více. Cena, která byla stanovena na 2 990 Kč pro pár, zahrnuje také uvítací přípitek, neomezenou konzumaci vybraných vín, nealkoholické nápoje, kávu a čaj. Pro ty, kteří musí dojíždět, je navíc zajištěno parkování zdarma.

CzecHouse (2)Rezervace na tel. 224 842 700 nebo e-mail restaurants.prague@hilton.com

Hilton Valentýn_CZ

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.