Sociální sítě
Nahoru

Worskhopy míchání koktejlů pro veřejnost

Bar and Books pokračuje i letos ve svém konceptu – Workshopů míchání koktejlů pro veřejnost. Každý měsíc proběhne jeden zaměřený na mixologii konkrétního legendárního nápoje pod vedením dedikovaného barmana.

2 - Juraj Bulejko Bar Manager 2Termíny v roce 2017:

  • 13. března, Sour Cocktail
  • 17. dubna, Old Fashioned
  • 15. května, Martinis
  • 12. června, Tiki
  • 10. července, Daiquiri
  • 18. září, Margarita

Na dvou hodinovém workshopu se účastníci dozví to podstatné o historii daného drinku, o jednotlivých stylech míchání a také o ingrediencích a tipech na jejich využití. Barman vše názorně předvede a postupně před očima účastníků namíchá koktejl v jeho různých stylech. Ti mohou všechny nápoje ochutnat a porovnat, přijít na to, který právě jim nejvíce vyhovuje.

Účastníci si pak sami míchání koktejlu pod vedením barmana vyzkouší a jejich výkon bude také ohodnocen. Autora nejlepšího koktejlu pak ocení dárkem – shakerem s logem Bar and Books. Workshopy probíhají v baru v Týnská Bar and Books v Týnské 19, Praha 1. Na jeden worskhop se může zapsat až 15 účastníků a jsou vedeny primárně v anglickém jazyce. Cena za osobu 295 Kč.

Termíny workshopů a další informace jsou jak na Facebookové stránce baru, tak na webu www.barandbooks.cz/tynska, kde je také možno si online rezervovat a zaplatit místo.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.