Sociální sítě
Nahoru

Rituály krásy podle celebrit

web_Shizuk Day Spa

Sušený slavičí trus jako zázračný omlazující elixír? Ne, neděláme si legraci, právě on je součástí kosmetického ošetření Geisha, na které si do Shizuka Day Spa v New Yorku ráda zajde i Victoria Beckham. Za hodinovou proceduru tu zaplatí přibližně 4500 Kč. Máte-li v plánu co nejdříve zavítat do New Yorku, domluvte si termín na: shizukany.com/services/skin-care/the-geisha-facial/

O něco dražší než slavičí trus je hadí jed působící podobně jako botox. Krému Stem Cell Transformer s obsahem hadího jedu, který prodává firma Sonya Dakar, holduje Gwyneth Paltrow a ráda za něj zaplatí necelých 5000 Kč. Chcete ho také? Stačí se podívat na stránku: www.sonyadakarskinclinic.com/stem-cell-transformer.html Jen málokterý kosmetický produkt dosahuje tak vysokých hodnocení.

web_La Prairie Caviar Cream

Něco na tom La Prairie bude! Na účinky La Prairie Caviar Cream totiž přísahá i Angelina Jolie a za 100 ml proteinové bomby pro svou pleť ráda zaplatí přes 17 700 Kč. Toužíte po opravdové exkluzivitě?  Vyzkoušejte pleťový krém CELLULAR CREAM PLATINUM RARE, který si můžete po telefonické domluvě objednat například v parfumerii Douglas.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.