Sociální sítě
Nahoru

BUDE Z NÍ IKONA?

TB_SS17_T_SATCHEL_CAMPAIGN_PICTORESQ_DSC09274_RT_FINAL

Americká populární značka Tory Burch představila nový model kabelku T Satchel, která se během okamžiku bezpochyby stane ikonou. T Satchel v leštěné kůži je přírůstkem do rodiny modelu Block-T a představuje univerzální elegantní kabelku v čisté linii. „Kabelka T Satchel má velmi čistou linii a strukturovanou siluetu; je svěží, moderní a zároveň nadčasová. Nejvíce se mi líbí s pestrým šátkem – je tak neuvěřitelně šik,“ říká samotná Tory Burch, zakladatelka značky.

TB_SS17_T_SATCHEL_CAMPAIGN_PICTORESQ_MG_1810_RT_FINAL

Jedná se o luxusní minimalistický kousek v klasickém stylu s  funkčním tvarem v hladké kůži a  tónovanými detaily. Díky uzavíratelnému systému zajišťuje kabelka dostatečné bezpečí a volně nastavitelný cross-body popruh vám zajistí pohodlí. Lze volit i nošení v ruce díky horní rukojeti. Barevný šátek je elegantní způsob, jak přidat osobní, hravý akcent.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.