Sociální sítě
Nahoru

Zámecká „dolce vita“ uprostřed hlubokých lesů

web_cover

Pokud se vám nechce ve víru měst trávit ani vteřinu svého volna, odjeďte někam, kde potkáte naprosté – ano, opravdu jen naprosté – minimum lidí. Uprostřed lesů v italské provincii Terni najdete malý starý zámek a v něm přesně tu atmosféru, po které milovníci ticha a klidu touží. Nečekejte pozlacené interiéry, spíše kultivovaný návrat do dob dávno minulých a romantiku podpořenou světlem svíček.  Izolovaný spot není určen jen čerstvě zamilovaným párům, poslouží také jako skvělý indikátor toho, jak zvládáte ryzí bytí oproštěné od záplavy civilizačních vzruchů. Chcete-li začít sepisovat vlastní paměti nebo jen v klidu zpracovat události nedávných měsíců, nemůžete najít lepší útočiště. Více informací a přehled volných termínů na: www.eremito.com

web_MRF7185

 

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.