Sociální sítě
Nahoru

LÉKAŘSKÝ ULTRAZVUK KE ZPEVNĚNÍ POKOŽKY A ÚBYTKU TUKU NA TĚLE

Fyziologické stárnutí je podmíněno z 30 % genetikou. Velkou část dále zaujímají vlivy hormonální a životní styl. Když říkáme, že jsou tyto změny nevratné, máme na mysli to, že náš organismus sám o sobě není schopen tento proces zvrátit. Neznamená to ovšem, že mu nelze pomoci.

BcD Clinic_ULTRAFORMER III_image foto_1Lifting bez skalpelu patří mezi nejmodernější metody estetické medicíny. Technologií, které se v estetické medicíně používají pro hloubkové prohřátí kůže za účelem zvýšení produkce kolagenu, je na trhu mnoho. Nejnovější z nich je založena na bázi ultrazvuku. Výsledný efekt záleží na zvolené energii a umístění v kůži a podkoží. Jedinečný lékařský přístroj, lékař zhodnotí stav pokožky a navrhne schéma ošetření.

Profesionální certifikovaný lékařský přístroj ULTRAFORMER III dokáže nejen zpevnění a  lifting pokožky obličeje, ale současně konturování a tvarování různých partií těla – tzv. bodycontouring. Nová technologie využívá tzv. MMFU – Mikro a Makro fokusovaného ultrazvuku.

BcD Clinic_ULTRAFORMER III_image foto_2MIKRO fokusovaný ultrazvuk aktivuje kolagen ve svrchních vrstvách pokožky. V důsledku silného prohřátí jednotlivých vrstev dojde ke stažení kolagenu a následně k vypnutí povolených tváří a kontur, stažení podbradku či zpevnění ochablé pokožky na krku.

MAKRO fokusovaný ultrazvuk proniká do hloubky až 6-9 mm, přímo k tukovým buňkám. Podkoží se prohřeje až na teplotu 60 °C, při které se rozpouští tukové buňky, jež se postupně se odplaví lymfatickým systémem. Zároveň je takto nastartována mohutná produkce nového kolagenu, který je zodpovědný za pevnost a pružnost tkáně. Jednorázové hloubkové ošetření intenzivně zpevňuje ochablou pokožku na povrchu zároveň s úbytkem tuku v podkoží zvolené partie.

ULTRAFORME III je vybaven 6 hlavicemi, které jsou kombinovány tak, aby cíleně prohřály všechny vrstvy pokožky a bylo tak dosaženo největšího možného efektu. Lékař vybere nejvhodnější parametry a nastaví odpovídající výkon přístroje k získání maximálního efektu.

Pro koho je ošetření vhodné

Vzhledem k tomu, že elastická vlákna v pokožce prokazatelně stárnou již od 30 let, lze zpevnění pokožky podpořit i preventivně ke zpomalení jejího ochabování. Proto nemusí být stanovena přesná věková hranice.

Velice populární je zákrok ke zpevnění a formování jednotlivých partií těla. Například ošetření spodní strany paží nebo bříška, nejčastěji po porodu nebo po výrazném úbytku váhy, dále dolní části zad a boků nebo vnitřních stehen.

S ošetřením obličeje, na kterém jsou již patrny změny, je vhodné začít v počínajícím a středním stadiu, kdy dojde ke zpevnění pokožky a zastavení ochabování. Pomocí ULTRAFORMERU III lze ošetřit takřka jakoukoliv obličejovou partii od čela, přes okolí očí a tváře, až po spodní třetinu obličeje včetně podbradku. Kromě obličeje je zákrok vhodný také na krk a dekolt.

Jednorázové ošetření probíhá bez anestezie nebo při lokálním znecitlivění, zcela ambulantně a časově zabere zhruba 60 – 90 minut v závislosti na rozsahu ošetřované oblasti. Po zákroku lze navázat na běžnou denní aktivitu. Ultraformer III nevyžaduje rekonvalescenci ani speciální režim. Účinek je viditelný v průběhu 2 měsíců a vydrží až dva roky.

Ceník (Kč)

Paže:                          12.000

Podpaží:                      8.000

Horní záda:                 14.000

Břicho:                        15.000

Boky:                          15.000

Vnitřní stehna:            15.000

Kolena:                       10.000

Více informací naleznete na www.bcdclinic.cz

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.