Sociální sítě
Nahoru

NOVINKY V ESTETICKÉ CHIRURGII: Vstříc jarní kráse

Po chladných dnech se probouzí nejen příroda, ale i naše tělo. Pleť lační po regeneraci a naše snaha dostat se co nejrychleji do letní kondice vystoupavá na maximum. Svěřte se do rukou odborníkům na slovo vzatým a nenechte nic náhodě. Přinášíme vám tři tipy v péči na míru…

1.

KAM: MEDIESTETIK

KDE: Senovážné náměstí 23, Praha 1 nebo Krupská 12, Teplice

CO: OMLAZENÍ POKOŽKY A REGENERACE TĚLA

CENA: 1950 Kč / 60 minut

KONTAKT: mediest.cz

Přístroj Mantis MR přináší nejnovější neinvazivní metodu péče o pokožku obličeje i těla za použití tzv. endomasáže a aktivního pulsního magnetického pole. Za jeho pomoci tak dochází ke zlepšení vnitřního metabolismu tkání, okysličení buněk a stimulaci imunitního systému, což má za následek významný tonizující a posilující účinek na tkáně. Laicky řečeno dojde k podpoře látkové výměny, která pomáhá vyplavovat všechny toxické látky z organizmu. Efektem pak je viditelné zpevnění pokožky, formování a modelace těla, nastartování hubnutí i zpomalení či dokonce zastavení procesu stárnutí. Doporučuje se absolvovat kúru 10-15 ošetření v cyklu 2x týdně.

2.

KAM: MIRACLE ESTHETIC CLINIC AND SPA

KDE: Janáčkovo nábřeží 7, Praha 5

CO: VYHLAZENÍ A ZPEVNĚNÍ POKOŽKY

CENA: 4 360 Kč / 4 x 60 minut

KONTAKT: miracleclinic.cz

Pokud vás trápí za zimu nastřádaná kila, vypravte se na Janáčkovo nábřeží na pražském Smíchově. Tam totiž začali pracovat s bezkonkurenční novinkou laserem Icoone®. Tento krasavec nabízí 15 estetických programů, které pracují na bázi technologie LED světla, laseru a masážních válečků. Svým rozsahem vlnových délek diodového laseru proniká i do hlubších vrstev tkáně, kde vytváří teplo a absorbuje lipidy, což má za účinek úbytky tukové tkáně. Právě díky aktivaci metabolizmu se zpevní kontury těla a dochází i k vyhlazení celulitidy. Válečky kombinované se světelnou terapií navíc působí na kůži jako celostní trénink kombinovaný s liftingem. Efekt se dostaví již po 4 terapiích.

robosolo laser

3.

KAM: MEDICAL WELNESS CLINIC

KDE: Léčebné lázně Bohdaneč, Masarykovo nám. 6

CO: PROCEDURA PROTÉGÉ ELITE

CENA: 3900 Kč / obličej, krk a dekolt

KONTAKT: llb.cz

Collagen Refill Technology přístroje Protége Elite se zaměřuje na redukci vrásek a vypínání kontur pleti na obličeji, bradě, krku, dekoltu či rukou. Radiofrekvenční energií aplikovanou přes speciální gel či sérum se prohřívá ošetřovaná oblast, čímž se aktivuje tvorba nového kolagenu a elastinu a následně dochází i k redukci tukových buněk. Dochází tak k remodelaci věkem poničené pleti, která se opět napíná a viditelně vyhlazuje. Kúra zahrnuje tři ošetření s předem danými časovými odstupy 7 až 10 dnů. Po jejím absolvování očekávejte efekt omlazení s účinkem až dva a půl roku.

BTL_Elite

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.