Sociální sítě
Nahoru

AQVA: Ryzí koncentrace síly Atlantiku

Nová pánská vůně z linie AQVA v sobě nese vše, co milujeme na moři – svěžest, smyslnost, sílu i magnetizující moc. Nic z toho nechybí ani muži, který je hlavním adresátem kompozice plné vitality – AQVA POUR HOMME ATLANTIQVE. Kombinace tichého porozumění mořským vlnám, respektu k síle oceánu a lásky k pohybu, jíž prozrazují jeho vyrýsované křivky, z něj činí dokonalý ideál.

AQVA_PH_ATLANTIQVE_pack_smallKdyž se před více než deseti lety objevila první „vodní“ vůně BVLGARI AQVA POUR HOMME, působila doslova jako zjevení – nejen originálním designem připomínajícím hladký oblázek omývaný mořskými vlnami, ale i nezvyklou kompozicí vonných tónů, z nichž byla sestavena. Její celosvětový úspěch vyústil logicky v pokračování dalšími toaletními vodami z linie AQVA – Marine a Amara, které zachycovaly odlišné aspekty mužské fascinace vodním živlem.

Nyní se vydáváme do vln Atlantiku, které se tříští na pobřeží starého i nového světa. Do nové éry pánských vůní BVLGARI AQUA.

VŮNĚ

Jako mýty opředený poklad Poseidona se z mořských hlubin vynořuje mořský ambrový akord, který tvoří srdce celé kompozice nové pánské toaletní vody AQVA POUR HOMME ATLANTIQVE. Její autor Jacques Cavallier umístil do samého centra naší pozornosti vzácnou šedou ambru, aby tak vzdal hold nejen jedné z nejoceňovanějších ingrediencí slavných vůní, ale aby zároveň logicky podpořil propojení vůně s oceánem, jehož je ambra odnepaměti ceněným „darem“.

AQVA_PH_ATLANTIQVE_Model_Campaign_small (2)„Mým snem bylo vytvořit takovou vůní, která se stane synonymem osvěžujícího mořského vzduchu. Toho se jednou za čas potřebujeme všichni nadechnout, abychom opět mohli zažít ten pocit svobody a energie, jakou v nás moře zpravidla evokuje. Proto jsem se rozhodl s pomocí ambry sestavit úplně nový mořský ambrový akord, který v sobě propojuje všechnu tu svěžest s harmonií a energií,“ objasňuje svou cestu k unikátní kompozici AQVA POUR HOMME ATLANTIQVE její autor Jacques Cavallier.

Mořský ambrový akord je samotnou vonnou esencí oceánu doplněnou o osvěžující doušek citrusové vůně, který prostřednictvím italského bergamotu a sicilských citrónů září hned v úvodu vůně. Závěr pro změnu patří sametově hebkému a mimořádně smyslnému podtónu, který s sebou přináší santálové dřevo, benzoin a pačuli s nepatrným dotekem extraktu z kořenů haitského vetiveru. Jejich přítomnost podtrhuje hřejivé vyústění ambrového srdce připomínajícího, že naši předkové používali ambru i jako mimořádně cenné a zlatem vyvažované afrodiziakum.

Celkový charakter vůně umocňují svou přítomností molekuly Ambroxu a Cachaloxu, násobící vonný požitek z jedinečné maskulinní kompozice.

FLAKÓN

Stejně jako u svých předchůdkyň v linii dominují flakónu AQVA POUR HOMME ATLANTIQVE hladké linie inspirované oblázkem omývaným mořskými vlnami, který tak dokonale padne do mužské dlaně. Charakteru vůně odpovídá i jeho magicky temná modř v přitažlivém kontrastu s leskle stříbrným uzávěrem.

KAMPAŇ

Z mořských vln se vynořuje vysportovaná postava herce a modela Justice Joslina. Snímky jsou dílem renomovaného pařížského módního fotografa Michela Sedana a aspirují na nejžhavější reklamní kampaň roku 2017.

LINIE

BVLGARI AQVA PH ATLANTIQUE EdT 30ml                            1 569 Kč

BVLGARI AQVA PH ATLANTIQUE EdT 50ml                            1 939 Kč

BVLGARI AQVA PH ATLANTIQUE EdT 100ml                          2 689 Kč

BVLGARI AQVA PH ATLANTIQUE ASB 100ml                         1 309 Kč

BVLGARI AQVA PH ATLANTIQUE SSG 200ml                             989 Kč

BVLGARI AQVA PH ATLANTIQUE Deo Stick 75g                       899 Kč

Novou pánskou vůni BVLGARI AQVA PH ATLATIQVE můžete aktuálně získat na www.sephora.cz s praktickým cestovním balením o velikosti EDT 15ml jako dárek zdarma.

 

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.