Sociální sítě
Nahoru

GIVE ME GOLD

franckprovost-pe201701-jpg-1

Pro tuto sezonu Franck a Fabien Provostovi do zářivé kolekce vlasových střihů a barev pro jaro-léto 2017 vnášejí zlato zalité sluncem. Vzácné barvy jiskří a mění se ve sluneční prach, ženy se zářivou aureolou se přetvářejí do mnoha podob a stylů. „Každá krása se vyjadřuje skrze šarm a odlišnost. Dokonalost neexistuje, byla by nudná. I přes kvalitní služby, specifické techniky barvení a stříhání, které jsou u Franck Provost jedinečné, je tu především žena a její trumfy, ale také okouzlující nedokonalosti, které jí dělají tak přitažlivou,“ říká Franck Provost.

franckprovost-pe201713-jpg-1

Nová kolekce Give me Gold představuje tři střihy od mikáda přes polodlouhé až po dlouhé vlasy a tři zářivé barvy – blond se zlatavými a jantarovými odstíny techniky Balayage 2 Ors, novou exkluzivní techniku Franck Provost – Chocolate Blush bez efektu odrostů se zářivými odlesky oříškové čokolády a kaštanových tónů. Tmavovlásky rozzáří technika Brun Cashmere, kde se střídají jemné závoje pramínků ve světlejších a tmavších kaštanových tónech.

franckprovost-pe201707-jpg

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.