Sociální sítě
Nahoru

Joël Robuchon a další z jeho degustačních ateliérů…

 

laselection-4
Jedna z nejočekávanějších gastronomických událostí roku 2016 byla zcela nezpochybnitelně spojena s otevřením dalšího z ateliérů nejznámějšího francouzského šéfkuchaře a multimilionáře Joëla Robuchona v nejslavnějším montréalském casinu. Majitel téměř třicítky michelinských hvězd patří ke světové jedničce v oboru, bez nadsázky se dá mluvit o císaři gastronomie. Pokud vám ovšem Kanada přijde na hony vzdálená, nezoufejte, navštívit můžete ateliéry například v Ženevě, Monaku nebo Paříži.
Brigade_MSC_1184-web
DEGUSTUJTE…
* Je jasné, že za pokrmy mistra si připlatíte, jedno jídlo vás vyjde zhruba na 6000 Kč. Navíc se v podstatě najíte u celebrity, okolo žádného z šéfkuchařů totiž není takový rozruch jako kolem Robuchona. Chuť jeho jídel prý nelze napodobit. Proto pokud se vám už povede se do jeho ateliéru dostat – užijte si to, bez ohledu na cenu.
* Jestlipak víte, že u Robuchona budete jíst stříbrnými příbory od Christofle?

L’Atelier Montréal de Joël Robuchon
CASINO DE MONTRÉAL, MONTRÉAL, KANADA
Otevřeno: prosinec 2016
Kontakt: casinos.lotoquebec.com

lecaviar2

 

 

Více z rubriky Gastro

  • KOŇAK S KAPKOU GRAFFITTI

    Letošní ztvárnění limitované edice Hennessy Very Special odhaluje svého autora. Nejznámější koňak světa se opět nechal inspirovat životem ulice a design...

    Lucie Rohlíková21.7.2017
  • Gin Mare: Světově proslulý španělský gin s chutěmi Středozemí

    Španělský Gin Mare je třetím nejprodávanějším super prémiovým ginem na světě. Údaje vycházejí z posledního průzkumu trhu pořádaného organizací IWSR. V kvalitativně nejvyšší...

    Jan Pešek21.7.2017
  • Vychutnejte si letní piknik s kvalitními delikatesami a vínem

    Dobré jídlo a pití k létu neodmyslitelně patří. Večírky na zahradě a pikniky v přírodě jsou totiž typické především pro letní...

    Jan Pešek18.7.2017
  • ZELENÝ RÁJ UPROSTŘED SÍDLIŠTNÍHO MĚSTA

    Restaurace NOLA na pražském Pankráci se konečně nepyšní jen elegantně laděným interiérem, ale také nově otevřenou zahrádkou vytvářející zelený ráj uprostřed...

    Jan Pešek18.7.2017
  • Malé Versailles zve do přírody

    Malebná restaurace a penzion v luxusní čtvrti Karlových Varů oživila před nedávnem místo s dlouholetou hostinskou tradicí novou energií. Nádherně opravené...

    Marek Zelený16.7.2017
  • Praha z lodní perspektivy

    Nově zrestaurovaná loď Pivovar kotví na stálém místě v centru Prahy na pravém břehu řeky Vltavy pod Štefánikovým mostem. Její tři paluby nejsou jen ideálním...

    Eva Karlasová11.7.2017
  • Na začátku září se bude v Praze hodovat v oblacích

    Mimořádná událost zážitkové gastronomie v podobě hodování v oblacích se vrací do Prahy! A místo pouhého víkendu – jako tomu bylo...

    Jan Pešek10.7.2017
  • PORTUGALSKO NA NÁPLAVCE

    Oblíbené útočiště nejen všech Pražanů, náplavka, je obohaceno o kus portugalské DNA. Právě zde kotví loď Oliveira, kde si každý může...

    Jan Pešek10.7.2017
  • Cafe de Paris potěší i v parných dnech

    To, že od začátku května lze oblíbenou restauraci Cafe de Paris navštívit ve Velkopřevorském paláci, který se nachází na Velkopřevorském náměstí...

    Jan Pešek8.7.2017
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.