Sociální sítě
Nahoru

Když se dva módní tvůrci inspirují navzájem…

Katerina Geislerova_Tonak3

Kolekce návrhářky Kateřiny Geislerové přinášejí každý rok dokonale ženské modely s propracovanými střihy v zajímavé barevné paletě, jež podtrhují individualitu a sebevědomí každé ženy. Designérka se nechává inspirovat městem a lidmi různých stylů, kteří jí imponují a vždy ji překvapují. Je známá svým precizním rukopisem s touhou po nedbalé nonšalantní eleganci, která není sešněrovaná, ale je stále věrná svému původnímu významu být elegantní s osobitým stylem. I z toho důvodu při realizaci své módní kolekce, kterou připravuje na nadcházející Fashion Week v Praze, spojila svou kreativitu s významnou českou značkou Tonak a zahájí tak dlouhodobější spolupráci s tímto předním českým výrobcem pokrývek hlavy.

Katerina Geislerova_Tonak4

„Pro kolekci podzim – zima jsem navrhla zahalené siluety a k nim rozhodně patří i pokrývky hlavy. Má volba okamžitě padla na Tonak. Spolupráce s tak prověřeným a kvalitním partnerem mi dala možnost uchopit výzvu a nechat volný prostor mé kreativě při tvoření klobouků. Tonak je světová jednička ve výrobě klobouků a já klobouky miluji. Vždy jsem je milovala. Dokonce jsem si uvědomila, že jsem se dvěma klobouky od Tonaku odjela před dvaceti lety do Paříže a nosila je dlouhá léta,“ říká Kateřina Geislerová.

Katerina Geislerova_Tonak2

„S každou kolekcí se snažím posunout o krůček dál a najít něco nového, aby to bavilo mě i mé klientky. Jsem si jistá, že pro každého designéra je naprosto úžasné, když je mu dovoleno pracovat podle jeho představ. Rozhodující v aktuální kolekci je, že se snažím na klobouky Tonak a jejich formy dívat jinak a zároveň se inspirovat klasickým střihem. Určitě se můžete těšit na klasické klobouky i na jejich změny, je pro mě ale samozřejmostí, že k těmto výrobkům přistupuji s respektem.“

Katerina Geislerova_Tonak 1

Tahle módní spolupráce jistě stojí za to. Její výsledek budete moci obdivovat například v rámci připravovaného pražského Fashion Weeku.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.