Sociální sítě
Nahoru

Pozvání na scénu pařížské haute parfumerie

web_TERRY de GUNZBURG - Visuel Gamme 2 HD

Je-li základním hybatelem vašeho života originalita, pak se do tvorby Terry de Gunzburg zamilujete. Svou první vonnou kolekci sice představila teprve před pěti lety, ale entrée do parfumérského světa pojala natolik velkolepě, že by si dnes nikdo nedovolil nazývat ji nováčkem. VIP pozici si uznávaná make-up artistka a beauty expertka pojistila také spoluprací s Michelem Almairacem, jehož jméno se v oboru těší velké slávě a je nesmazatelně spojeno s mnoha oceňovanými parfémy.

web_Collection printemps 2014 - Gamme HD

Ve svých kompozicích sází slavná dvojice především na špičkovou kvalitu použitých esencí. K jejich oblíbeným slovíčkům patří kromě kvality především „rarita“ a „luxus“. Právě díky těmto vysokým standardům patří značka k nejprodávanějším niche brandům ve Francii. Vzkaz pro vás? Pokud hledáte dokonalou rovnováhu, v níž se budou mísit prvky extravagance s uklidňující jednoduchostí, jste u Terry na té správné adrese. Více na: www.byterry.com

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.