Sociální sítě
Nahoru

Hotel Belmond Cipriani: Zažijte neopakovatelný šarm města lásky

web_Cipriani 1

Prominentní útočiště v centru Benátek se nachází čtyři minuty od Náměstí svatého Marka a díky unikátní poloze na ostrově Giudecca nabízí bezkonkurenční výhledy na přilehlé laguny a Dóžecí palác. Luxusní hotel zařízený v benátském stylu je známý překrásně zdobenými interiéry, vynikající kuchyní obohacenou inovativním twistem a velkolepým bazénem naplněným filtrovanou mořskou vodou, jehož rozloha ve vás hravě vzbudí pocit, že jste právě jedním z VIP účastníků přepychové hollywoodské party. Ostatně toto fantazírovaní nebude vůbec daleko od pravdy, v roce 2014 se v hotelu Cipriani ženil i sám George Clooney. To už je snad dostatečný argument pro to, proč berete svou drahou polovičku právě sem, ne? Více na: www.belmond.com/hotel-cipriani-veniceweb_Cipriani_Venezia_oro_02_LARGE E

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.