Sociální sítě
Nahoru

Omlaďte pleť bez injekcí

miracle_mesoT8

Většina kosmetických ošetření a přípravků běžně dostupných na trhu, které se aplikují na pokožku, nepronikají do hlubších vrstev, proto má jejich efekt jen dočasný účinek.

Přístroj MESO T8 nabízí neinvazivní ošetření vhodné pro všechny typy pleti s různými problémy, jakými jsou například dehydrovaná pokožka, povadlé kontury, pigmentové skvrny, začervenání, akné i vrásky. Ošetření pak zaručuje viditelné výsledky již po první terapii, má dlouhodobý efekt a je na rozdíl od injekčních metod bezbolestné. Klientky si také chválí, že z ošetření odcházíte bez nežádoucích modřin.

„Mezotransdukce je neinvazivní biochemická metoda, která umožňuje aktivním látkám v maximálně účinných kombinacích pronikat hluboko do pokožky, zlepšuje vodivost a prostupnost buněčných membrán a vytváří vodní kanálky v rohové vrstvě kůže, které slouží k přenosu aktivních látek přímo k srdci dermy bez teplotního šoku a oxidativního stresu. Díky působení jedinečné fototerapie (světelná terapie LED světly) stimuluje vznik kolagenu a elastinu, popisuje princip metody majitelka salonu Miracle Esthetic Clinic and Spa Anna Margarian.

Velká nabídka mezotransdukčních gelů pak nabízí vhodné řešení pro všechny typy problémů. Díky individuálně vybraným programům, jako jsou například Liftingová péče, Intenzivní hydratační ošetření, Vyplňující péče a další, zaručují okamžitě viditelné výsledky, jejíchž účinek se zvyšuje s každým dalším ošetřením. Terapie trvá 60 minut a cena se pohybuje dle ošetřované partie od 2 300 Kč. Exkluzivně nabízí pražské Miracle Esthetic Clinic and Spa.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.