Sociální sítě
Nahoru

Výstava Audio Video Show Praha 2017

V prostorách hotelu Don Giovanni Praha se letos koná již třetí ročník výstavy Audio Video Show Praha, která navazuje na letitou tradici výstav High-End Praha. Na této výstavě je možné si prohlédnout a poslechnout také prestižní kousky z oblasti AV techniky, které v běžných prodejnách rozhodně nenajdete.

Sonus Faber SerafinoPřístroje nejvyšších řad, spadající do kategorie High-End  se totiž obvykle prodávají jen v takzvaných poslechových studiích, nabízejících individuální přístup. Málokdy je tedy taková příležitost vidět tolik technických i designových zajímavostí od různých výrobců pohromadě. Například zástupce značky Bowers & Wilkins hodlá na výstavě prezentovat legendární reprosoustavy Original Nautilus, tentokrát v provedení Ferrari Red, zapojené na celkem osm zesilovačů Classé. Těšit se ale můžete i na jiné prémiové značky například americký McIntosh bude mít na výstavě své zesilovače s monstrózním výkonem 1 200 wattů, italská značka Sonus Faber, zase představí nové reprosoustavy  Amati Tradition a pokračovat bychom mohli dále.  Budete-li mít 31.3. – 1.4. trochu času a zajímá vás technika pro náročnější klientelu, pak určitě stojí za to výstavu navštívit.

Sonus Faber Amati Tradition

Více informací o výstavě naleznete zde.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.