Sociální sítě
Nahoru

Nechte se hýčkat…

Lázně hotelu Mandarin Oriental Prague jsou umístěné na zcela unikátním místě bývalé renesanční kaple. Jejich genius loci působí na hosty jako dokonalé relaxační útočiště i únik před každodenním shonem. Od dubna budou navíc tato vyhledávaná spa hotelu Mandarin Oriental nabízet mezi polednem a 15.00 hodinou své dvě nejpopulárnější značkové 90-ti minutové procedury v ceně hodinových. Nabídka bude platná během celého roku a to vždy od pondělí do čvrtka. „Chceme se více otevřít lokálnímu trhu a dát o sobě vědět. Díky Happy Spa Hour si budou moci hosté lázní dopřát luxusní péči za atraktivní cenu,“ upřesňuje Spa a Wellness manažerka lázní, Dita Kryštůfková.

MOlazne

Milujete-li tedy nadstandardní hýčkání, dopřejte si ho častěji za výhodnější cenu. Například za Oriental Essence celotělovou masáž, která je jednou z nejpopulárnější procedur lázní Mandarin Oriental, zaplatíte během Happy Spa Hour 3080 Kč namísto běžné ceny 4070 Kč. Tato jedinečná terapie kombinuje meridiánovou masáž se silnými účinky essenciálních olejů, které byly smíchány mistry Aromateriapie přímo pro Mandarin Oriental. A to už přece stojí za to…

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.