Sociální sítě
Nahoru

Craig Armstrong přiveze do Prahy „Story of Love“

Pokud jsou na vašem seznamu filmových oblíbenců snímky Láska nebeská, Romeo a Julie, Velký Gatsby a muzikál Moulin Rouge, jistě vás potěší, že autor hudby k těmto filmům, skotský skladatel Craig Armstrong, přijede již brzy do Prahy. Kromě obdivování místních krás bude mít mnohem důležitější úlohu – stane se speciálním hostem festivalu Film Music Prague 2017 a v rámci koncertu „A Story of Love“ uvede hned několik světových premiér. Vůbec poprvé zazní v koncertním provedení skladby z historického dramatu Královna Alžběta: Zlatý věk a také z nového thrilleru Snowden.

web_armstrong5

Na programu jsou dále ukázky z Armstrongových již zmiňovaných filmů Láska nebeská, Romeo a Julie, Velký Gatsby a muzikálu Moulin Rouge!, za který dostal skladatel Grammy a Zlatý globus. Kromě slavného tvůrce vystoupí v Paláci Žofín také orchestr Praga Sinfonietta a sbor Vox Pragae pod taktovkou renomované české dirigentky Miriam Němcové. Sólových pěveckých partů se ujmou Tereza Černochová a britská sopranistka Christina Johnston. Vstupenky na koncert, který se bude konat již v pátek 21. dubna, jsou k dostání na webu festivalu: www.filmmusicprague.com.

web_armstrong1

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.