Sociální sítě
Nahoru

Diamantové šperky s motivy zvířat

WhatsApp Image 2017-03-22 at 17.03.58

S příchodem jara se příroda probouzí ze zimního spánku a s ní i všechna zvířata a živí tvorové, které máme s touto roční fází spojené. Tímto obdobím se nechala inpirovat i společnost DIC, která pořádá Jarní diamantovou výstavu šperků z celého světa.

WhatsApp Image 2017-03-22 at 17.04.30

Zvířecí trendy můžeme momentálně sledovat ve šperkařské výrobě téměř všech předních světových zlatníků, ne jinak je tomu u společnosti DIC. I proto bude velkou část jarní výstavy tvořit expozice nádherných diamantových šperků právě s motivem zvířat evokujících příchod jara. O kráse šperků z nové kolekce 2017 se můžete přijít na vlastní oči přesvědčit do showroomu DIC sídlící v ulici Široká 15 na Praze 1, kde budou k vidění klenoty osázené diamanty a barevnými drahokami všech tvarů a velikostí z celého světa do 28. dubna. Výstava je současně prodejní, takže předváděné šperky si můžete na místě v případě zájmu zakoupit

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.