Sociální sítě
Nahoru

Čím na jaře potěšit ženský nos?

web_AERIN Rose de Grasse_Ad Image_DPS

V první řadě růží. Její zcela nové a nečekané pojetí přináší parfém Rose de Grasse od Aerin. Vůně je luxusní oslavou nejvzácnějších a nejdražších ingrediencí, které se spojily, aby vytvořily moderní interpretaci jedné z nejkrásnějších květin. Stejně jako kus uměleckého díla je AERIN Rose de Grasse vytvořena s řemeslnou přesností a citem pro detail. V jejím srdci naleznete směs růží včetně ručně vybírané Rose Centifolia z Grasse – města, které je již od 16. století francouzskou Mekkou parfumerie a ve kterém umění parfémů vznikalo. Vůně AERIN Rose de Grasse bude dostupná od dubna 2016, exkluzivně v buticích Estée Lauder CZ/SK.

web_Rose_De_Grasse

Zajímavou novinku představila před několika dny také značka L’OCCITANE. Smyslná vůně Terre de Lumière přináší okouzlující kombinaci omamných a kontrastních nót. O nečekané splynutí gurmánských tónů a aromatické svěžesti se stará nevšední kombinace bergamotu, semen Ambrette, růžového pepře, akácie, fazolí tonka a bílého pižma. Ve vonné kompozici nechybí levandulový med a esence z hořkých mandlí… S novinkou, která je v prodeji teprve několik dnů, se můžete seznámit ve všech prodejnách značky  L’OCCITANE.

web_loccitane

Pátá generace rodiny Guerlain! Tímto „titulem“ se může pyšnit Patricia Nicolaï, absolventka elitní parfémářské školy ISIPCA a prezidentka světového archivu parfémů Osmothèque sídlícím ve Versailles. Tvorba jejího niche brandu je velmi čistá, harmonická, vytříbená a plná kreativní energie. Doporučujeme ji zejména všem milovnicím růže, pižma a ambry které se nebojí trochu experimentovat s dalšími ingrediencemi. Vůně z Patriciiny dílny jsou k dostání v butiku Charming Madeleine v Dlouhé 10, více o značce se dozvíte na: www.pnicolai.com

web_Nicolai

 

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.