Sociální sítě
Nahoru

NUTRILITE Phyto2GO: Jedním otočením nastartujte život

Dopřejte si extra dávku imunity plnou vitamínu C a zinku i na cestách: ať jste kdekoliv, jednoduše otočte víčko a vychutnejte si nový stupeň výživy. Život se nikdy nezastaví a lidé také ne. Uchovat rovnováhu mezi prací a zábavou a přitom si udržet ten správný krok je neustálou výzvou. NUTRILITE, světové číslo 1 v prodeji vitamínů a doplňků stravy založených na phytonutrientech a průkopník ve výzkumu výživy, představuje NUTRILITE Phyto2GO, nápoj vyvinutý tak, aby vyhovoval požadavkům moderní doby.

Phyto2GO_IndivActivate (1)Speciální víčko po otočení uvolní do láhve kombinaci přísad vyrobených bez konzervačních látek, a během okamžiku si tak vychutnáte nápoj plný vitamínu C a zinku s vynikající chutí borůvek, černého rybízu, bezinky a hroznového vína. NUTRILITE Phyto2GO obsahuje vitamín C z bobulí Acelora, pěstovaných na NUTRILITE udržitelných farmách v Brazílii, které napomáhají normální funkci imunitního systému, a zinku napomáhajícímu ochraně buněk před oxidačním stresem.

Phyto2Go_BeforeDuringAfter_FinalAť už vás během dne potká cokoliv, Phyto2Go je jednoduchý a zábavný způsob jak osvěžit a podpořit váš imunitní systém i na cestách. Jednoduše nasaďte speciální víčko na znovupoužitelnou láhev a otočte. Přísady se smíchají s vodou a během vteřin vytvoří osvěžující nápoj bez jakýchkoliv konzervačních látek, který nakopne váš imunitní systém. NUTIRLITE Phyto2Go má vynikající příchuť granátového jablka a akai, a obsahuje méně než 10 kalorií v každém víčku.

Phyto2Go má za sebou více než 80 let výzkumu výživy: neustálá snaha vytvořit inovativní a moderní výživové řešení motivuje vědce a výzkumné pracovníky NUTRILITE k vývoji těch nejkvalitnějších rostlinných doplňků zdravé výživy, které vyhovují neustále se vyvíjejícím potřebám lidí.

Nut_Phyto2GO_ProductGroupingSLOŽENÍ

NUTRILITE Phyto2Go obsahuje:

– 45 mg vitamínu C z bobulí Acerola pěstovaných v Brazílii

– 2,6 mg zinku

– Směs borůvek, bezinky, hroznového vína a černého rybízu

– Příchuť granátového jablka a akai

ÚČINKY 

NUTRILITE PhytoGo obsahuje 45 mg vitamínu C, který napomáhá normální funkci imunitního systému. Phyto2Go navíc také obsahuje 2,6 mg zinku, který napomáhá ochraně buněk před vlivy oxidačního stresu.

POUŽITÍ

Naplňte Phyto2Go lahev vodou až po označené místo na hrdle, nasaďte víčko a pevně ho utáhněte. Až budete připraveni vychutnat si nápoj obohacený o imunitu podporující látky bez konzervantů, jednoduše otočte víčkem a užijte si osvěžující Phyto2Go. Doporučené denní množství jsou až tři nápoje.

BALENÍ

Nutrilite Phyto2Go je k dostání ve dvou variantách pro váš maximální požitek. Startovací balíček obsahuje 6 víček a jednu znovupoužitelnou lahev na vodu s obsahem 355 ml za 660 Kč. Balíček s náhradní náplní obsahuje 24 víček a vyjde pak na 2 055 Kč.

Amway je jednou z předních rodinných firem se spotřebním zbožím na světě, která konečným spotřebitelům prodává více než 450 vysoce kvalitních výrobků z kategorií krása, zdraví a životní styl a péče o domácnost výhradně prostřednictvím nezávislých distributorů. Společnost byla založena roku 1959 v americké Adě a působí ve více než 100 zemích. V roce 2015 dosáhla obratu 9,5 miliard USD. Mezi nejprodávanější značky Amway patří vitaminy, minerální látky a doplňky stravy NUTRILITE, přípravky péče o pleť a kosmetické výrobky ARTISTRY a systémy na úpravu vody eSpring. Chcete-li získat více aktuálních informací o společnosti, navštivte jejich stránky zde.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.