Sociální sítě
Nahoru

„V“ jako výjimečnost

Nová pražská dominanta se rychle blíží svému dokončení. Sto čtyři metry vysoký rezidenční mrakodrap V TOWER, Prague, přináší to, co Praze desítky let chybělo – špičkovou moderní architekturu a design… Do plné výšky už pražský V TOWER dorostl, právě se finišuje se skleněnou fasádou a v plném proudu jsou práce na interiérech. Hotovo bude nejpozději na konci roku 2017.

02_ext_den_orez

ARCHITEKTURA JAKO UMĚNÍ

Když stojíte pod „Véčkem“, připadá vám vedle sousedních výškových kvádrů pozoruhodně subtilní. Je to zásluha architekta Radana Hubičky, který k nejvyšší rezidenční budově v Česku přistoupil jako k uměleckému dílu. „Odevšad je jiné a vždy zajímavé. Jako když se díváte na krásnou ženu. Je krásná zepředu, zboku, zezadu… pokaždé je krásná. To u kvádru prostě nejde,“ vysvětluje Hubička.

NEOPAKOVATELNÉ VÝHLEDY

Na pražském panoramatu se při své výšce rozhodně neztratí, zároveň však vůbec neruší. Pokud někde v Praze mají stát mrakodrapy, pak na Pankrácké pláni. A když navíc postavíte výškovou budovu na jednom z nejvyšších míst ve městě, máte fantastický výhled. Váš obývací pokoj se změní v mnohem pohodlnější verzi Petřínské rozhledny a v zimě budete moci zasahovat meteorologům do řemesla a přátelům hlásit, jak je to se sněhovými podmínkami na českých horách.

kuchyn 3

PŘEKRÁSNÉ OKOLÍ ZÁRUKOU

Lokalita má i další výhody. Na kole, se psem nebo s kočárkem jste za dvě minuty v rozlehlém Centrálním parku a na Kavčích horách, nehledě na to, že parkovou úpravu bude mít celý pozemek kolem „Véčka“. Samozřejmostí je umístění přímo na metru, takže se rychle dopravíte kamkoliv po městě. Pokud se rozhodnete pohybovat autem, v centru budete za deset minut a stejně dlouho vám to potrvá i na okraj Prahy.

09_terasa

KOMFORT A ZÁZEMÍ

Otázkou je, jestli se vám bude chtít vůbec někam jezdit, protože to zkrátka nebude nutné. O všechny rezidenty V TOWER, Prague, bude královsky postaráno. K atmosféře soukromého pětihvězdičkového hotelu přispěje totiž klubové patro, kde budou moci rezidenti využívat například privátní spa, posilovnu, saunu, páru či vířivku. Nebude chybět bazén s protiproudem či místnost na jógu a vybavený dětský koutek. Milovníky zábavy zase bezpochyby potěší privátní kino a golfový trenažér.

Developerská společnost PSJ Invest navíc také garantuje špičkové concierge služby v newyorském stylu. Concierge servis pro vás zařídí ledacos, od menších oprav v bytě přes čistírnu, venčení domácích mazlíčků a odvoz na letiště po zalévání květin, když budete pracovně mimo domov nebo na dovolené. Pocitu, že se o vás neustále někdo stará, se zkrátka ve „Véčku“ nezbavíte.

loznice_noc_var02

V TOWER JAKO NOMEN OMEN LUXUSU

I ten „nejmenší“ byt bude splňovat přísné parametry luxusního bydlení. Spolehnout se můžete nejen na kvalitu použitých materiálů, ale i na celkové provedení a nadstandardní vybavenost, přičemž každý majitel si své apartmá ještě před nastěhováním vybaví s pomocí špičkového interiérového designéra přesně podle svých představ.

V TOWER, Prague, nabídne neopakovatelné bydlení, jaké nemá nejen v Česku, ale ani ve střední Evropě obdoby. Takže až vám zase bude někdo tvrdit, že se v Praze nestavějí odvážné, moderní budovy, pošlete je… do „Véčka“.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.