Sociální sítě
Nahoru

AL MAHA RESORT: Načerpejte energii z dědictví beduínů

Absolutně nedotčené krásy přírody včetně původní fauny, panoramatické výhledy na místní hory i okolní pouštní duny, to vše okořeněné romantikou tradičního beduínského tábora a vybavené maximálním luxusem. Právě v těchto šlépějích se vydal dubajský resort Al Maha, který je právem nositelem mnoha cestovatelských ocenění. Pobyt v samostatných suitách zaručuje dokonalou romantiku příjemně umocněnou pocitem, že jste alespoň na chvíli dokonale spjati s místní přírodou. Žádné pouštní dobrodružství by nebylo dokonalé bez jízdy na velbloudech a večerního sledování plachých gazel a vzácných arabských přímorožců.

web_lux3081po cover

Proč vás zveme právě sem?

  • Především proto, že tu najdete dokonalé propojení mnoha různých aktivit. Zatímco v jednu chvíli se v poušti můžete zahalit do tajemné roušky ticha a rozjímání, hned vzápětí můžete své vnitřní pochody rozptýlit během nákupů v Dubaji. Město luxusu je totiž od Al Mahy vzdáleno pouhých 45 minut.
  • V poušti nemůže chybět spa se svým léčivým dotekem vodního živlu. Al Maha Timeless Spa se pyšní týmem nadaných terapeutů z celého světa a specializuje se na širokou škálu wellness a omlazujících kosmetických terapií. Místní signature ošetření čerpají z moudrosti Středního východu a z jihovýchodní Asie tradice aromaterapie. V Timeless lázních na vás čekají kosmetické a relaxační procedury, soukromé masáže pro páry, rasoul komory, sauny a parní lázně, jacuzzi, bazén a plně vybavené fitness centrum.
  • Máte speciální stravovací návyky? V resortu nad vámi rozhodně nebudou kroutit hlavou, naopak vám rádi připraví vše, co si vaše chuťové pohárky zrovna zamanou.
  • Obzvláště oceňujeme propojení moderních prvků s maximálním respektem k okolní přírodě. Díky tomuto přístupu patří rezervace Dubai Desert Conservation k naprostým unikátům a nabízí naprosto fascinující zážitky z táboření mezi nedotčenými písečnými dunami.

web_lux3081re

Více na: www.al-maha.com

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.