Sociální sítě
Nahoru

Růžový pleťový rituál Sisley přináší to nejlepší z Francie

Pachtuv Palace 2015 Libor Svacek; box@fotosvacek.cz;

Kousek od Karlova mostu stojí jeden z pražských barokních skvostů – Pachtův palác. V něm sídlí luxusní hotel Smetana nabízející hostům nejkrásnější pohledy na Vltavu, Petřín a Pražský hrad. Skvělé zážitky z návštěvy srdce Evropy lze završit v kosmetickém salonu Sisley. Tady mohou ožít pohádkové sny i dalších klientek, jež v hotelu ubytovány nejsou, ale touží po vrchovaté porci intenzivního odpočinku a rychlém zlepšení vzhledu. K vrcholům nabídky salonu patří Růžové ošetření – procedura s pevným protokolem, kterou můžete bez jediné změny zažít v jakémkoli ze salonů firmy na celém světě. Provádějí ho zkušené terapeutky vyškolené francouzskými odborníky Sisley.

web_pachtuv 2

Královské hýčkání z rukou terapeutky Andrey Slancové je určeno ženám se suchou unavenou pletí nejdříve od 30 let věku, ale po čtyřicítce je záhodno si ho dopřávat pravidelně. Kromě výrazného omlazujícího a protivráskového efektu má i hluboký relaxační účinek. Už samotné ulehnutí do měkkých, zářivě bílých osušek na vyhřívaném a polohovatelném lůžku dává tušit mimořádný zážitek. Prohlédnete si historický obraz na stropě a pak už jen se zavřenýma očima procházíte zklidňujícím růžovým rituálem plným jemných doteků a příjemných přírodních vůní, doprovázeným jen nevtíravou relaxační hudbou. Ticho totiž patří ke striktním předpisům procedury.

web_pachtuv 3

Po prodýchání za pomoci levandulové silice, kdy terapeutka jemně cvičí s klientčinými pažemi, a šetrném odlíčení přichází čas na gomáž obličeje. Ta z povrchu pokožky jemně odstraní odumřelé části kůže. Během jejího zasychání provede terapeutka masáž rukou krémem působícím proti vráskám i pigmentovým skvrnám a pak zaschlou gomáž z obličeje zlehka odmete nylonovým štětečkem. Pečující přípravky se mezi jednotlivými kroky ošetření smývají nahřátými žínkami s několika kapkami levandulového oleje.

Následují tři příjemné masáže prováděné bambuckým máslem. Zahrnují i krk, dekolt, šíji, trapézy a hlavu – první je lymfo-drenážní, druhá speciálně vyvinutá pro růžové ošetření a třetí se provádí chladivými kužely růženínů. Tyto jemné ženské minerály dodávající klid jsou po každé proceduře namočeny do solného roztoku odstraňujícího energii předchozí klientky.

web_sisley

Maska z černé růže má výrazný vypínající efekt na pleť obličeje, o oči během jejího působení pečuje oční maska pod tampony namočenými ve speciální vodě z červených pomerančů. Všechny používané produkty včetně protivráskového oleje jsou k mání v sortimentu Sisley.

Proceduru uzavírá ošetření krémem All Day All Year a balzámem na rty a opětovné prodýchání s jemným protažením, do něhož jsou tentokrát zapojeny i nohy, aby se klientka probrala z hluboké relaxace. Pohled do zrcadla dává za pravdu, že blahodárný odpočinek v oáze klidu navrací mládí, půvab i energii. Nemáte-li možnost přejít zpět do hotelového pokoje a využít zklidnění ke spánku, můžete nechat doznít zážitky z mimořádného ošetření výhledem na Vltavu, Střelecký ostrov a rozkvétající Petřín. Ideální je naplánovat si ošetření na dobu, kdy vás už nečekají žádné povinnosti, a den před nějakou mimořádnou událostí, na níž chcete zazářit. Efekt z ošetření nám vydržel tři dny, při pravidelných návštěvách bývá až týdenní.

Kontakt: Salon Sisley, procedura: Růžové ošetření (4250 Kč/90 min), www.smetanahotel.com

Více z rubriky Wellness

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.