Sociální sítě
Nahoru

Novým ambasadorem Hublot je šampión ve střední váze, boxer Gennady Gennadyevich

Borec, který neprohrává, je novým velvyslancem švýcarské hodinářské značky HUBLOT. Říkají mu Triple G, tedy trojité „géčko“ a své iniciály nosí hrdě i na závodních trenkách. Profesionální boxer z Kazachstánu je momentálně šampiónem ve střední váze, a to ve čtyřech různých soutěžích: WBA, WBC, IBO a IBG. Jeho výsledky mluví za vše. Nastoupil do 37 zápasů a 37 jich vyhrál. Před pár týdny, 18. března, byli fanoušci boxu v newyorské Madison Square Garden svědky zápasu, kde  GGG  nastoupil  proti americkému  protivníkovi  Danielu  Jacobsovi.  Gennady  opět  vyhrál, tentokrát  už  v  „barvách“  Hublot. Daniel “The Miracle Man” Jacobs and Gennady GolovkinNázev  svého  nového  hodinářského  partnera  teď  hrdě  nosí  na svých šortkách, hned pod výrazným GGG. A protože se sluší být v ringu vždy včas, Hublot představuje limitovanou edici modelů, které budou mimo jiné vzpomínkou na tuto dynamickou a dravou spolupráci. Ricardo Guadalupe and Gennady GolovkinPrvní ze tří modelů King Power UNICO Special Edition Gennady Golovkin má 48mm pouzdro z černé  keramiky,  vnitřní  lunetu modré  barvy,  kterou  doplňují  žluté  indexy  a  detaily  chronografu. Spojení  barev  přitáhne  pozornost,  nelze  si  nevšimnout  boxerských  rukavic  na  pozici  9.  Dalším prvkem, který odkazuje k věhlasnému boxerovi jsou tři géčka na pozici 12. Stejná tři písmena G najdeme i na zadním safírovém skle. Model je limitován počtem 25 kusů. King Power Unico Gennady Golovkin (4)Druhý model bude vyroben ve stejném počtu, hodinky však na sebe vzali luxusní glamour podobu. Jsou  celé  ze  zlata,  z tradičního  zlata  King  Gold  patentovaného  značkou  HUBLOT.  Detaily  jsou zlaté  a  stejně  jako  model  v  keramice  vydrží  tyto  hodinky  se  samonátahem  v  chodu  72  hodin. Chronograf má funkci flyback, řadič je viditelný na částečně skeletonovém číselníku. King Power Unico Gennady Golovkin (3)Opravdovým unikátem je pak třetí model, který je také ze zlata, ovšem jeho luneta i pouzdro je zářivé a blýskavé. Pouzdro je poseto 248 diamanty (1,97 ct), luneta uhrane 48 bagetovými diamanty o celkové váze 2,4 ct. V prodeji bude pouze jediný kus. King Power Unico Gennady Golovkin (2)

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.