Sociální sítě
Nahoru

Konec kompromisů mezi zdravím a krásou

Nově otevřený Bio salon OliOla přichází se zcela unikátním konceptem propojujícím krásu, zdraví a přírodu. Toužíte-li po hýčkání 100% přírodními kosmetickými přípravky, zamiřte do pražských Strašnic. Těšit se můžete na luxusní interiéry, které jsou v dokonalé harmonii s myšlenkou udržitelnosti a přirozené krásy. Kromě manikúry a pedikúry si ve studiu můžete dopřát kvalitní kosmetické procedury a kompletní kadeřnické služby. Pro všechna ošetření se používá špičková přírodní a bio kosmetika, která se kromě požadovaného efektu postará o řešení vlasových či kožních problémů.

web_oliola 1

Nový strašnický salon se může pochlubit nejen skvělými kadeřníky a kadeřnicemi, ale i špičkovými produkty k barvení a stylingu. K dispozici je péče a šetrné barvení od značky Oway s biodynamickými extrakty, stejně jako barvení 100% přírodní hennou Khadi. Obě značky jsou proslulé tím, že jejich produkty nenarušují strukturu vlasu a díky blahodárnému složení napomáhají vlasové regeneraci a bojují s mnohými potížemi vlasové pokožky.

web_oliola 2

ZKUŠENOST REDAKCE: Protože nás zvěsti o nováčkovi na poli krásy zaujaly, podrobili jsme salon krátce po jeho otevření důkladné kontrole. Jak zní náš verdikt? Pokud jste se rozhodli nedělat kompromisy mezi zdravím a krásou, budete se v OliOla cítit jako doma. Veškeré výrobky jsou opravdu pečlivě vybírány tak, aby kromě funkčnosti neobsahovaly žádné škodlivé chemické substance. V praxi to znamená, že parabeny, sulfáty, amoniak, umělá barviva, aromata i silikony mají do tohoto studia krásy vstup přísně zakázán. Naopak přípravky z biodynamicky pěstovaných rostlin a bylin, fair trade surovin, organických extraktů a esenciálních olejů jsou srdečně vítány. Kosmetika testovaná na zvířatech? I ta je zde k naší velké radosti tabu. Personál navíc přesně ví, o čem mluví a rád vám poradí s výběrem péče, která je pro vás nejvhodnější.

web_oliola3

 

Kontakt: www.oliola.cz

Více z rubriky Wellness

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.