Sociální sítě
Nahoru

Nola Restaurant zaujme jiným přístupem

Místo, kde se střetává americká kuchyně s francouzskou, prostor, kde vládne šéfkuchař a kde se vaří jen z kvalitních, čerstvých surovin… To je NOLA. Nově otevřená restaurace v Praze na Pankráci, která se svým zákazníkům snaží servírovat jen to nejlepší.

IMG_7489 webV NOLE vaří ze surovin od prověřených dodavatelů, pohrávají si s kořením, aby jídlo mělo skutečně chuť a nebojí se nových receptů. Jídla pro každý den sestavují podle sezony (aby byla vždy čerstvá a s co nejvyšším obsahem živin), nabídky od dodavatelů a samozřejmě také nálady šéfkuchaře. Těšit se můžete nejen na hamburgery a steaky, ale také krevety, ryby, fritaty, bruschetty a celou řadu dalších chutí. Vše můžete zapít jednou z domácích limonád nebo nápojů Jarritos, večer se pak nechte omámit některým z výběrových rumů, ginů, vín či koktejlů. Pivo zde odebírají především od malých pivovarů jako je Harrach, Fabián, Kout, Konrád, Kocour či Náchodské pivo.

IMG_7443 webVe světlém prostředí na vás čekají nejen útulné kouty ideální pro trošku romantiky, ale také prostorné plochy, kde se můžete sejít s partou přátel. Vychutnejte si zde šálek dobré kávy či smetanové horké čokolády a nezapomeňte ochutnat některý z domácích dezertů. Po domluvě vám náš tým rád připraví degustaci vín či rumů, oslavu narozenin, firemní večírek či catering.

IMG_7324 web

IMG_7404 web

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.