Sociální sítě
Nahoru

Chystáte svatbu? Sáhněte po legendární cavě vinařství Codorníu

Čeká vás svatba, oslava nebo zásadní výročí? Buďte o krok napřed a vyberte si stylové a elegantní španělské víno. Zpříjemněte důležitý den sobě i hostům přípitkem ze svěží šumivé cavy od jednoho z nejstarších katalánských vinařů Codorníu. DSC_1145„Historie Codorníu sahá daleko do roku 1551. Jako vůbec první na světě začalo vyrábět luxusní šumivé víno, které dnes známe pod pojmem cava. Úspěchy vinařství jsou dány hlavně vyvážeností a stabilně vysokou kvalitou jeho elegantních vín,“ popisuje Alexander Suja, marketingový ředitel Premier Wines & Spirits (PWS), kteří produkty Codorníu distribuují v České republice a dodává: „V portfoliu vinařství Codoríu najdeme i krásná tichá vína, a proto jsme připravili atraktivní set vín tohoto vinařského domu právě pro oslavy a svatby“. _MYT8704Cava je španělské lehce pitelné víno, které se vyrábí tradiční metodou šampanizace, tedy druhotným kvašení přímo v lahvi. Za vnikem první cavy stojí katalánská společnost Codorníu, která je nejstarším vinařstvím ve Španělsku a 17. nejstarším vinařstvím na světě. Její nejpopulárnější produkt Anna de Codorníu navazuje na dlouholetou rodinnou tradici. DSC_1247„Jde o poctu poslední člence rodiny, která nesla jméno Codorníu. Pro svou lahodnou chuť, vysokou kvalitu a výjimečné balení se Anna de Codorníu stala symbolem vinařství a ideálním nápojem k oslavě důležité události, jakou je svatba,“ dodává Alexander Suja. Cava Anna de Codorníu je zároveň součástí rozsáhlého svatebního setu pro 50 osob, které vinařství ve spolupráci s PWS nabízí. Obě varianty svatebního setu tvoří krásná šumivá, tichá, ale i nealkoholická vína z produkce Codorníu.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.