Sociální sítě
Nahoru

Civilizační detox v Tierra Atacama Boutique Hotel & Spa

Poušť Atacama je známá jako místo plné extrémů, mimo jiné patří k nejsušším oblastem na světě. I zdánlivá pustina, která místy připomíná spíše jinou galaxii, však ukrývá mnohá překvapení. Jedním z nich je i pouštní resort Tierra Atacama Boutique Hotel & Spa, jenž nabízí v této místy lehce surrealické krajině ideální útočiště. Filozofie luxusního resortu je založena na maximálním civilizačním detoxu přesně v duchu motta: ticho, klid a respektování vlastního životního tempa jsou nejlepšími léky na vše. Ze strany personálu proto čekejte maximální respekt a ochotu realizovat jakoukoli vaši vizi.

FOTOGRAFÍAS SEBASTIÁN SEPÚLVEDA VIDAL

Proč vás zveme právě sem?

  • Protože je to jedno z mála míst planety, kde si můžete vychutnat takřka absolutní ticho a intenzivní propojení s historií dané oblasti. Čas jako by tu stál, což se v tolik výjimečných a zasloužených chvílích volna rozhodně hodí.
  • O ultra romantiku se postará výhled na vulkán Licancabur, kterým se můžete kochat přímo ze svého pokoje.
  • Dokonalý zážitek se vším všudy tu můžete očekávat i v oblasti gastronomie. Hotel je vyhlášen tradičními chilskými a andskými pokrmy doprovázenými těmi nejlahodnějšími jihoamerickými víny!

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.