Sociální sítě
Nahoru

Luxusní péče, která nezná kompromisy

Přírodní, blahodárně působící, účinná a mimořádně dobře snášenlivá… Taková je značka rakouské bio kosmetiky Susanne Kaufmann. Čím dalším vyniká? Především složením blízkým pokožce a také unikátním místem zrodu – holistické kosmetické výrobky vznikají za těch nejlepších možných podmínek přímo v rakouském Bregenzském lese. Právě z tohoto jedinečného alpského údolí, kde se vědomosti o léčivé síle přírody předávají z generace na generaci, pochází i sama zakladatelka brandu Susanne Kaufmann. 
web_VAVAVOOM_susanne-kaufmann-organic-treats (31)

Expertku na krásnou pleť již od útlého dětství fascinovala představa využití intenzivních účinků alpských rostlin moderním způsobem. Nezůstala pouze u vizí, svůj sen začala zhmotňovat na skutečně výjimečném místě, v lázeňském hotelu Post Bezau. Společně s týmem farmaceutů a dermatologů tu vyvinula mimořádně účinné přípravky ze vzácných přírodních přísad – v současnosti její řada zahrnuje nejméně šedesát výrobků pro ženy i muže. Více než polovinu z nich zakoupíte ve stálém sortimentu brněnského butiku Vavavoom (www.vava-voom.cz)

web_VAVAVOOM_susanne-kaufmann-organic-treats (3)

 

 

 

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.