Sociální sítě
Nahoru

Co milují hvězdy z Cannes?

Francouzská minerální značka make-upu Couleur Caramel, která líčí hvězdy červeného koberce na festivalu v Cannes, přichází na český trh. Široký sortiment dekorativní kosmetiky, jež s oblibou používá například Eva Longoria a protagonisté francouzského pořadu StarDance, je navíc v bio kvalitě. Maskéři hvězd se připravují na letošní ročník filmové události – MFF v Cannes, která se ponese v barvách rozjasněné pokožky a jemného opálení. Právě takové jsou základní pilíře letního líčení, podporujícího krásu zdravé pleti.

dsc-9743

My jsme pro vás vybrali rozjasňující kuličkový pudr Couleur Caramel za 846 Kč. Jeho ultra lehké složení je obohacené o bio makadamiový, bio meruňkový a bio avokádový olej. Pleť zanechává svěží a dodává jí mladistvý vzhled. Částečky odrážející světlo okamžitě rozjasní pokožku. Unikátní formule bohatá na aktivní ingredience pleť zklidní a působí proti vráskám. Bio Makadamiový olej je také silný antioxidant, který brání poškození buněčných membrán, je vynikající na zjemnění a zvláčnění pokožky a vhodný na citlivou pleť. Jeho vysoký obsah meruňkového oleje s vitamíny A a E hydratuje, zvláčňuje a regeneruje. Bio avokádový olej, který obsahuje vitamíny A, D a E, naopak výrazně vyživuje, regeneruje a hydratuje, vypíná ochablou pokožku a vyhlazuje vrásky. Milovníky bio kosmetiky potěší fakt, že 100 % všech složek je přírodního původu a 10 % všech složek pochází z ekologického zemědělství. Veškeré produkty pak budou k dostání na www.milujubio.cz

111241

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.