Sociální sítě
Nahoru

Premium Fashion Brands má jasné vize

Módní skupina Premium Fashion Brands zastupující více jak třicet prodejen s luxusní dostupnou módou pokřtila ve středu 26.4. nově vzniklý tištěný magazín ve stylovém podniku Le Valmont Club & Lounge v samotném srdci Prahy. Magazín společně pokřtily zpěvačka Monika Bagárová, modelka Kateřina Sokolová, moderátorka a country managerka Premium Fashion Brands Soňa Skoncová společně se spolumajitelkou Janou Jusnovou. Vrcholem večera bylo pěvecké vystoupení Moniky Bagárové, která neváhala využít závěsnou houpačku nad hlavami hostů, mezi nimiž nechyběla mimo již zmíněných zvučná jména jako Lenka Vacvalová, Michaela Hávová, Sara Sandeva, Jan Bendig a nechyběla ani CEO Fashion TV Gabriela Drobová.

1 (143 of 186)Magazín PFB si klade za cíl přinášet průřez nejnovějšími trendy ze světa módy dvakrát do roka za spolupráce s předními stylisty, špičkovými fotografy a dalšími profesionály z československé fashion scény. V prvním vydání se v módním editoriálu objevili olympionik Roman Šebrle a Soňa Skoncová, za foťákem stanula úspěšná Lucie Robinson, která fotí pro prestižní domácí i zahraniční tituly. Magazín je ideálním představením značek a produktů spadajících do širokého portfolia skupiny.

1 (113 of 186) copyNa titulní straně úvodního čísla se objevila světová topmodelka Linda Vojtová, která je zároveň tváří módní skupiny Premium Fashion Brands. Linda je historicky první vítězkou světové soutěže Elite Model Look a v minulosti fotila pro módní značky nyní spadající do portfolia Premium Fashion Brands jako Giorgio Armani, Max Mara nebo Versace. Její spolupráce s československými firmami je velice ojedinělá a Premium Fashion Brands tak potvrzuje svoje avizované ambice na poli dostupné luxusní módy.

1 (123 of 186)Magazín PFB však není jedinou novinkou. V rámci uskupení nově vznikl také revoluční eshop www.pfb.cz, který posouvá hranice nákupů o krok dále a poskytuje pohodlný výběr ze všech zastupovaných značek v rámci Premium Fashion Brands spolu s nadstandartním servisem spojeným s exkluzivním věrnostním systémem a službami stylistů. Zároveň je zde online verze magazínu PFB. Inspiraci lze čerpat také z blogu, který je součástí eshopu a přináší pravidelný přísun novinek ze světa PFB.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.