Sociální sítě
Nahoru

V Boscolo Prague právě odstartovala chřestová sezona

Krásný na pohled a zároveň velmi zdravý. Chřest obsahuje živiny a antioxidanty, které zpomalují proces stárnutí. Kromě jiného podporuje mozkovou činnost, očistu organismu a má stimulační účinek na krvetvorbu. Dalším pozitivem lahodné zeleniny je její minimální kalorická hodnota, což se před plavkovou sezonou obzvlášť hodí. I z toho důvodu by byla škoda promeškat chřestové hody, které začaly teprve před několika dny a potrvají do začátku června.

web_Bocsolo - Asparagus - Treska, web-3

Nové sezonní chřestové menu můžete ochutnat například v hotelu Boscolo Prague. V místní kuchyni vznikají pod taktovkou šéfkuchaře Pavla Vacka vynikající speciality včetně marinovaného lososa v bílém rumu s chřestem a vejci, nebo tradiční pražská šunka s bílým a zeleným chřestem. Obzvláště povznášející je chuť chřestového ragú v kombinaci s pečenou treskou, v žádném případě si však nezapomeňte nechat místo na jahodovo-citronový desert se zmrzlinou z bílého chřestu!

web_Bocsolo - stuff, web-13

Více informací www.boscolopraguedining.com

web_Bocsolo - Asparagus - Marinovan+Ć losos, web-3

Více z rubriky Gastro

  • Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence

    Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...

    Marek Zelený25.3.2024
  • Prožijte Velikonoce v džungli města

    Pokud toužíte po nezapomenutelném zážitku o Velikonocích, nabízí se pro vás perfektní plán. Přijďte se připojit na speciální Velikonoční Jungle Brunch,...

    Marek Zelený22.3.2024
  • Hotel The Mozart Prague chystá velikonoční brunch

    Hotel The Mozart Prague připravil ideální příležitost, jak oslavit příchod jara s blízkými, a to speciální nedělní velikonoční brunch. Tento jedinečný...

    Jan Pešek20.3.2024
  • Světový den vody 2024

    Světový den vody každoročně připadá na 22. března a tento rok je hlavním mottem “Voda pro mír”. Světový den vody se...

    Marek Zelený19.3.2024
  • The Artisan servíruje jarní menu plné svěžesti

    Pražská restaurace The Artisan vítá příchod jara s novým velikonočním menu. Svěží chutě přináší vybrané speciality inspirované Velikonocemi jak v týdenní...

    Marek Zelený19.3.2024
  • Velikonoce s Baronem

    Velikonoce klepou na dveře, a jak lépe je strávit než v přítomnosti prvotřídních českých ovocných specialit a pálenek Baron Hildprandt. Nenechte...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Deer s novým kreativním menu

    Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Barmani z Baru, který neexistuje přijíždí do Prahy

    V úterý 19. března se za smíchovský bar Back Doors postaví dvojice Rudolf Forman a Tomáš Křemenák z Baru, který neexistuje....

    Jan Pešek12.3.2024
  • V nově otevřeném Gabby’s baru se hraje

    Nově otevřený Gabby’s Irish Pub ve Vladislavově ulici se těší neuvěřitelnému zájmu. Od středy do neděle se zde přesně v 18hodin...

    Marek Zelený12.3.2024
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.