Sociální sítě
Nahoru

V Boscolo Prague právě odstartovala chřestová sezona

Krásný na pohled a zároveň velmi zdravý. Chřest obsahuje živiny a antioxidanty, které zpomalují proces stárnutí. Kromě jiného podporuje mozkovou činnost, očistu organismu a má stimulační účinek na krvetvorbu. Dalším pozitivem lahodné zeleniny je její minimální kalorická hodnota, což se před plavkovou sezonou obzvlášť hodí. I z toho důvodu by byla škoda promeškat chřestové hody, které začaly teprve před několika dny a potrvají do začátku června.

web_Bocsolo - Asparagus - Treska, web-3

Nové sezonní chřestové menu můžete ochutnat například v hotelu Boscolo Prague. V místní kuchyni vznikají pod taktovkou šéfkuchaře Pavla Vacka vynikající speciality včetně marinovaného lososa v bílém rumu s chřestem a vejci, nebo tradiční pražská šunka s bílým a zeleným chřestem. Obzvláště povznášející je chuť chřestového ragú v kombinaci s pečenou treskou, v žádném případě si však nezapomeňte nechat místo na jahodovo-citronový desert se zmrzlinou z bílého chřestu!

web_Bocsolo - stuff, web-13

Více informací www.boscolopraguedining.com

web_Bocsolo - Asparagus - Marinovan+Ć losos, web-3

Více z rubriky Gastro

  • KOŇAK S KAPKOU GRAFFITTI

    Letošní ztvárnění limitované edice Hennessy Very Special odhaluje svého autora. Nejznámější koňak světa se opět nechal inspirovat životem ulice a design...

    Lucie Rohlíková21.7.2017
  • Gin Mare: Světově proslulý španělský gin s chutěmi Středozemí

    Španělský Gin Mare je třetím nejprodávanějším super prémiovým ginem na světě. Údaje vycházejí z posledního průzkumu trhu pořádaného organizací IWSR. V kvalitativně nejvyšší...

    Jan Pešek21.7.2017
  • Vychutnejte si letní piknik s kvalitními delikatesami a vínem

    Dobré jídlo a pití k létu neodmyslitelně patří. Večírky na zahradě a pikniky v přírodě jsou totiž typické především pro letní...

    Jan Pešek18.7.2017
  • ZELENÝ RÁJ UPROSTŘED SÍDLIŠTNÍHO MĚSTA

    Restaurace NOLA na pražském Pankráci se konečně nepyšní jen elegantně laděným interiérem, ale také nově otevřenou zahrádkou vytvářející zelený ráj uprostřed...

    Jan Pešek18.7.2017
  • Malé Versailles zve do přírody

    Malebná restaurace a penzion v luxusní čtvrti Karlových Varů oživila před nedávnem místo s dlouholetou hostinskou tradicí novou energií. Nádherně opravené...

    Marek Zelený16.7.2017
  • Praha z lodní perspektivy

    Nově zrestaurovaná loď Pivovar kotví na stálém místě v centru Prahy na pravém břehu řeky Vltavy pod Štefánikovým mostem. Její tři paluby nejsou jen ideálním...

    Eva Karlasová11.7.2017
  • Na začátku září se bude v Praze hodovat v oblacích

    Mimořádná událost zážitkové gastronomie v podobě hodování v oblacích se vrací do Prahy! A místo pouhého víkendu – jako tomu bylo...

    Jan Pešek10.7.2017
  • PORTUGALSKO NA NÁPLAVCE

    Oblíbené útočiště nejen všech Pražanů, náplavka, je obohaceno o kus portugalské DNA. Právě zde kotví loď Oliveira, kde si každý může...

    Jan Pešek10.7.2017
  • Cafe de Paris potěší i v parných dnech

    To, že od začátku května lze oblíbenou restauraci Cafe de Paris navštívit ve Velkopřevorském paláci, který se nachází na Velkopřevorském náměstí...

    Jan Pešek8.7.2017
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.