Sociální sítě
Nahoru

Pařížský šarm v hotelu Maison Albar

Pokud se brzy chystáte do města světel a chcete si ho vychutnat z té nejlepší perspektivy, ubytujte se v nově otevřeném pětihvězdičkovém hotelu Maison Albar Celine Paris. Kromě skvělé lokality (budete jen malý kousíček od legendárního bulváru Champs-Elysées) a služeb na té nejvyšší možné úrovni tu na vás čekají také decentně pojaté interiéry, na jejichž zařizování se podíleli mimo jiné designéři značek Henryot & Cie, Tom Dixon a DelightFULL.

web_HDMaisonAlbar-238-Modifier

Co tu stojí za pozornost? Především pokoj s jednoduchým názvem 1923 (číslovka odkazuje na rok, kdy začala rodina Albar s podnikáním v oblasti hotelnictví), který je jako stvořený pro noci s puncem výjimečnosti. Nadčasový interiér vás potěší zejména záplavou přirozeného světla a výjimečnou polohu v nejvyšším patře hotelu. Důvodem k úsměvu je také 180° výhled na hlavní město… Za jednu noc tu zaplatíte nejméně 492 euro.

web_HDMaisonAlbar-253-Modifier

Skvělé ohlasy mají i hotelové lázně Céline Spa, které nabízejí ideální místo pro zklidnění rozjitřených smyslů. Stačí se ponořit do krytého bazénu nebo vyzkoušet terapeutické účinky jacuzzi, lázní hammam či senzorické sprchy. Pro sportovní nadšence je tu připraveno skvěle vybavené fitness centrum, lenošivější povahy si mohou odpočinout během wellness rituálů inspirováných léčebnými procedurami z různých částí světa.

web_HDMaisonAlbar-650-Modifier

Více informací o volných termínech a cenách najdete přímo na hotelových stránkách.

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.