Sociální sítě
Nahoru

Zaparkujte Ferrari i v kanceláři

Máte doma nablýskané Ferrari a patříte k milovníkům značky? Pak by vám neměl uniknout fakt, že světlo světa spatřil další červený počin… tentokráte to není krása na rychlých kolech, ale velmi elegantní doplněk do kanceláře. Ferrari letos slaví 70. let a k výročí spojilo své síly se společností Poltrona Frau, která se zabývá výrobou exkluzivního nábytku. Jejich společné dítě – kancelářské křeslo s příznačným názvem The Cockpit stvořil tým designérů v čele s Flaviem Manzonim. Jedná se o stejný tým lidí, kteří stojí za takovými modely, jako jsou LaFerrafi Aperta či 812 Superfast.

ferrari_chair_3

Pokud očekáváte obyčejnou židli, nenechte se ošálit – použité materiály jsou totiž na vlas stejné, jako v nejnovějších modelech Ferrari. Základem je samozřejmě karbonová skořepina, kterou efektně doplňuje prvotřídní kůže. Dva modely lišící se výškou opěradla, byly pojmenovány President (vyšší) a Executive (nižší). Samotné názvy pak předzanemnávají jejich předurčení… Necháte se zlákat?

 

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.