Sociální sítě
Nahoru

Clive Christian: Zářivý symbol britského luxusu

Slavný britský interiérový designér Clive Christian získal před jistým časem dojem, že jeho kreativní potenciál neuspokojí pouze jedno odvětví a rozhodl se expandovat. Díky jeho touze rozšiřovat vlastní obzory je dnes svět bohatší o mnoho mimořádných parfémů. Jeden z nich se na základě své vysoké ceny dokonce probojoval do Guinessovy knihy rekordů. Nemluvíme o ničem jiném, než o No1 Imperial Majesty – skvostu zdobeném diamanty a zlatem, jenž byl vyroben pouze v limitované edici deseti kusů.

web_Group_1200x1200Pokud toužíte po něčem „dostupnějším“ a zajímalo by vás, jak voní například Christianova Cosmos Flower, zajděte do pražského butiku Ingredients. Právě tady se můžete s gurmánským parfémem seznámit. Ve verzi pro ženy ucítíte mimo jiné kakao, švestky, jasmín, ylang ylang a vzácné pryskyřice kombinované s karamelem a kůží. Výsledný dojem? Maximálně omamný! Značka Clive Christian však není jen láskou na první přičichnutí. Její umělecky zpracované flakonky zdobené symbolem koruny anglické královny Viktorie uspokojí všechny, kteří se touží za všech okolností obklopovat vkusně pojatou okázalostí.  Více na: www.clivechristian.com

web_Feminine_Single

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.