Sociální sítě
Nahoru

DÉSERT CHIC: LADY Z PÍSEČNÝCH DUN

Probuďte v sobě cestovatelku, přeneste se do dalekých zemí a objevujte elegantní styl nové trendy kolekce líčení inspirované barvami pouště. Sothys přináší dokonalý matující bronzer pro efekt jemně opálené pleti, matný oční stín, kaligrafickou tužku, dva laky na rty, lak na nehty i oční stín v tužce.

sothys-PE-2017_01j-LZW

Kolekce Désert Chic si vás podmaní barvami pouště i svým dokonalým složením. Bronzer v univerzálním odstínu za 1350 Kč vám vykouzlí přirozený vzhled sluncem políbené pleti, oční stín za 760 Kč zase zahalí váš pohled do nového letního odstínu Ombre Sothys v kombinaci šedé a khaki. Ultra tající textura očního stínu v tužce za 560 Kč s efektem projasnění pak nabízí jednoduchou aplikaci na cestách díky svému špičatému hrotu.

compo-Make-up-PE-2017-v10

Milovnice intenzivních barev zcela propadnou perfektnímu spojení lesku a rtěnky v jedinečném laku na rty za 770 Kč, který poskytuje zářivé a sofistikované líčení. Kolekci uzavírají korálový lak na nehty a kaligrafické oční linky, se kterými si vykouzlíte maximálně přesné rámování očí. Zamilovali jste si Sothys stejně jako my? Pak hledejte více inspirace na sothys.cz.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.