Sociální sítě
Nahoru

ESENCE MLÁDÍ V ÚČINNÝCH SÉRECH

Věčná touha každé ženy po dokonalé pleti bez známek viditelného stárnutí může být konečně naplněna. Sothys Paris totiž přichází s jedinečnými novinkami na poli antiage péče. Šest dokonalých sér mládí nabídne vysoce cílený účinek na nejdiskutovanější procesy stárnutí v inovativních složeních s intenzivní koncentrací. Textura každého séra byla vytvořena tak, aby účinné aktivní látky intenzivněji pronikaly do pokožky a připravily pleť na blahodárný dotek krému. Každé sérum je pak navrženo tak, aby přesně vyhovělo danému typu pokožky, věku, ročnímu období i hormonálním cyklům každé ženy. Žluté se zaměřuje na sjednocení pleti, oranžová varianta se postará o dokonalé kontury obličeje, modré cílí na hluboké vrásky a rýhy, fialové pleť dokonale zpevní, zelené detoxikuje a červené se postará o celkovou obnovu poničené pokožky.

6Se¦ürums-Artwork-HD-F

ŘEŠENÍ PRO NEJEDNOTNOU PLEŤ

Krémovo-gelová textura žlutého séra jeunesse inifiant zajistí matný efekt a napomáhá limitovat výskyt barevných nedokonalostí i všech typů pórů a také viditelně vyhladit vrásky na povrchu pleti. Sérum je totiž obohaceno o zjemňující a sjednocující pudry, jejichž cílem je celkové projasnění, o které se postará také klíčová aktivní látka – tetramer resveratrolu – pocházející z kořenů vinné révy. Trápí-li vás například pigmentové skvrny, používáním žlutého zázraku docílíte po čase účinků srovnatelných s výsledky některých ošetření světlem, které působí na melaninové pigmenty a snižují tak výskyt nežádoucích skvrn.

DETOXIKUJTE…

Zelený zázrak díky své zářivé textuře okamžitě absorbuje a viditelně chrání pleť před volnými radikály a optimalizuje buněčnou obnovu. Dokonale se tedy hodí pro městské klientky, jejichž pleť je vystavena vysoké míře znečištění, v jehož důsledku je povadlá, matná, trpící únavovými vráskami. Principem detoxikace je pak očištění, hydratace, výživa a s ní související revitalizace, regenerace a celkové rozjasnění. Z účinných látek pak sérum obsahuje stabilizované EGCG ze zeleného čaje a výtažky z pampelišky a opuncie, které aktivně bojují proti znečištění a mikrozánětům.

POMOCNÍK PRO OKAMŽITÉ VYPLNĚNÍ VRÁSEK

Modrá varianta s tající texturou napomáhá viditelně vyplňovat stávající vrásky, vyhladit povrch a omezit známky stárnutí pleti. Sérum je tedy určeno pro ženy s hlubokými vráskami, linkami i výrazovými vráskami, jejichž cílem je celkové vyplnění a obnova objemu. Exopolysacharidy mořského původu slibují viditelné výsledky už za 15 dní, po měsíci sérum jeunesse focus doslova zatočí s hlubokými vráskami a efekt jejich vyplnění sahá až ke 40% od původního stavu.

DODEJTE PLETI VITALITU

Fialové sérum jeunesse focus fermenté díky gelové textuře s vypínacím efektem napomáhá limitovat povadlost pleti. Posiluje ji, zpevňuje a přináší viditelný lifting povadlých rysů. Peptidy mědi, získané pomocí tzv. ekologické chemie, dodají buňkám energii a umožní retikulaci a zrání kolagenu a elastinu, zároveň hrají zásadní roli v jejich produkci. Sérum má pak účinky podobné radiofrekvenci.

CESTA K CELKOVÉ OBNOVĚ

Zjemnělá pleť postrádající vitalitu a poznamenaná působením času, která ztratila svůj mladistvý jas, ocení červený zázrak v podobě séra jeunesse reconstituant. Toto sérum s gelovo-olejovou texturou totiž dolova obalí pleť a intenzivně ji vyživí, dodá větší hustotu i vitalitu a vylepší všechny příznaky stárnutí. Výsledkem je pružnější, jemnější a pevnější pleť, zářivější barva a mizící vrásnění. Komplex vitaminů a omega kyselin i vzácný pupalkový a arganový olej posílí dermis i funkci přirozené bariéry a zlepší metabolickou aktivitu. Pleť se cítí jakoby načechraně, tonizovaně a zpevněně.

REMODELAČNÍ PÉČE

Stejně jako u přípravku pro oční kontury, představuje sérum jeunesse ovale parfait nové gesto, jež lze neomezeně doporučit od 25 let. Slouží totiž k zachování tvaru obličeje v jakémkoliv věku. Jeho okamžitě tvarující textura obnovuje ovál obličeje, pomáhá uchovávat kontury a vypíná dekolt. Napomáhá tak oddálit zásahy typu lifting až u 76 % klientů.

Těchto šest zázraků, šest dokonale zacílených sér lze donekonečna kombinovat a vytvořit si tak perfektní půdu pro pleť, jež nepozná známky stárnutí.

 

 

 

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.