Sociální sítě
Nahoru

Celebrity oslavily nový obchod Hugo

Za účasti předních českých celebrit prověhlo včera oficiální otevření první prodejny značky Hugo v České republice, spadající do rodiny Hugo Boss. Originální designové kousky značky lze objevit v 1. patře nákupního centra Palladium. Módní skupina Premium Fashion Brands tak rozšířila svoje portfolio značek, mezi které patří i Geox, Armani Jeans, Trussardi Jeans, Versace Jeans a multibrand s obuví a doplňky Beltissimo.

1 (16 of 73)Hugo je stylovým průkopníkem ve světě módních značek Hugo Boss. Zastupuje progresivní vzhled, vyhraněný městský postoj a nabízí současné designové trendy v byznysové i volnočasové módě. Dámské i pánské kolekce včetně obuvi a doplňků dávají důraz na sebevědomí a styl svého nositele.

1 (54 of 73)Slavnostního otevření prodejny se zúčastnila řada českých celebrit. Prodejnu symbolicky otevřely přestřižením pásky zpěvačka Dara Rolins, slovenská country manažerka Premium Fashion Brands Soňa Skoncová a spolumajitelka Premium Fashion Brands, Jana Jusnová. Přípitku a prozkoumání kolekce v obchodu se zúčastnila i modelka Kateřina Sokolová, modelka Pavlína Němcová, Česká Miss World Natálie Kotková, Česká Miss 2016 Andrea Bezděková, herečka Nikola Kouklová nebo módní návrhář Lukáš Macháček.

1 (2 of 73)

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.