Sociální sítě
Nahoru

Ashford Castle: slastný život na zámku

web_Suite 312_Sitting area0193

Zámek s historií sahající až do roku 1228 má sice ve svém názvu obsaženo slovo popel (ash), ušmudlanosti se tu však v žádném případě obávat nemusíte. Velkolepé irské panství Ashfor Castle nabízí bezkonkurenční služby, neotřelý dotek dávné historie, vřelou pohostinnost a pětihvězdičkový luxus. V pompézně zařízeném útočišti ukrytém mezi zelení a vodními plochami na vás kromě jedinečných zážitků čekají nádherné interiéry plné starožitného nábytku, promyšlených detailů a jemných tkanin. Připočtěte dokonale vycvičený personál, který s vámi bude jednat, jako byste se pyšnili erbem nejvýznačnějšího šlechtického rodu. Co k tomu dodat? Třeba jen to, že tak nějak si představujeme přesun z běžné reality do pohádkové sféry. Více informací najdete v aktuálním vydání časopisu TOP CLASS a na: www.ashfordcastle.com

ORIGINAL PHOTOGRAPHIC WORK

 

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.