Sociální sítě
Nahoru

Advantage Season Opening 2017

82 supersportovních aut, na 160 účastníků, 2 dny, přes 1000 ujetých kilometrů a nespočet zážitků, to byl letošní Advantage Season Opening. Tradiční akce, kde hlavní roli nehraje rychlost, ale důvtip, koncentrace a připravenost, nesla pro letošek detektivní téma. Akce, kde se pořadatelé snaží ukázat, že i velká skupina majitelů luxusních sporťáků, umí jet ukázněně, aniž by narušovali silniční provoz. Že i s pořádným žihadlem si užijí požitek z jízdy, aniž by se ručička na tachometru vyšplhala nepřiměřeně vysoko. Jelikož se jedná o orientační závod, tak ani tentokrát účastníci nevěděli, co je čeká, jaké úkoly budou muset řešit a kam až je vítr akce zavane.

Advantage Season opening 2017_7286  kopie

„Snažíme se dělat věci jinak, inovativně a smysluplně. Proto si dovolím říci, že jsme povýšili vlastnictví vozu na celoroční zážitkový program, kromě těchto tripů pořádáme různé módní přehlídky, tenisové turnaje, koňské dostihy a polo a další kulturní akce., kde se setkávají osobnosti se stejným zaměřením a zájmy a dáváme tak možnost vzniknout novým obchodním či přátelským vztahům. Auto si může koupit každý, ale zážitky jsou financemi neměřitelné,“ vysvětluje Lukáš Franěk, proč pro své zákazníky pořádají nejen Season Opening, ale i další akce, které mají grády. Všechny účastníky totiž krom lásky nadupaným kárám spojuje ještě jedna věc, všichni si svůj supersport koupili právě u Advantage Cars.

Advantage Season opening 2017_8534

Start proběhl v pátek 12. 5. v ranních hodinách od showroomu Advantage Cars, kde nezvyklé množství luxusních aut neušlo pozornosti nejen motoristickým fanouškům, ale i náhodným kolemjdoucím. Ruku na srdce, jak často se člověku poštěstí vidět na jednom místě tolik krasavců ukrývajících pod kapotou stovky koní. Vzhledem k rekordnímu počtu účastníků, proběhl letos postupný start přímo z Vysočan. První den závodníky čekala na jednotlivých pointech možnost poznání praktik kriminalistů, projeli severní Čechy a dojeli až za hranice, do německých Drážďan, kde se dočkali zaslouženého odpočinku. A že byl potřebný, druhý den je čekalo napínavé vyšetřování vraždy. Vydařený víkend pak uzavřela party až do rána a v neděli už jen poklidný návrat domů.

Advantage Season opening 2017_9289

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.