Sociální sítě
Nahoru

V Praze nyní najdete největší prodejní galerii českého designu

web_SHOP_tisk__17 COVER

To, že je Smetanovo nábřeží místem kráse a umění zaslíbeným, je věcí dávnou známou. Jeho kouzlo nyní umocňuje také nově otevřený design store značky deelive nabízející  exkluzivní výběr interiérových doplňků, skla, svítidel, šperků, módy, módních doplňků, hraček, knih i kosmetiky od českých designérů. V nabídce samozřejmě nechybějí ani vybrané produkty značky deelive, která se zaměřuje na výrobu a prodej bytových doplňků a nábytku od úspěšných českých designérů i nových talentů lokální scény.

web_shop_moda 03

Nově otevřený deelive design store na Smetanově nábřeží je díky širokému výběru produktů a prodejní ploše téměř 200 metrů čtverečních největší prodejní galerií českého designu v Praze. Potěšit se tu můžete pohledem na vázy a světla od studia Dechem, vázy a šálky od Bisquit, šperky od Zorya, Nastassii Aleinikavy či Janji Prokić, módu značky Leeda a mnoho dalšího. Exkluzivně jsou tu k dostání čokolády Rozbíjím se, batohy Ether a móda či doplňky od Zdeňky Imréczeové. Více na: www.deelive.cz

 

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.