Sociální sítě
Nahoru

Luxus ve výběru pocitové teploty v ložnicích JMP zajistí barevná pestrost

Studené barvy mohou navodit chladnější pocit, naopak zářivé a teplé barvy „ohřejí“. Barvy dodají každému interiéru jeho typickou atmosféru a mají vliv i na naši psychiku. Ložnice je místem odpočinku. Zde by měly převládat spíše uklidňující a tlumenější barvy. Ale nemusí to být vždy pravidlem. jaro1Materiály a barvy lze v interiéru kombinovat mnoha způsoby. Můžeme se nechat inspirovat přírodou a čtyřmi ročními obdobími. Jaro, léto, podzim a zima – pokaždé se příroda vybarvuje do jiných tónů, teplejších nebo studenějších. leto1Skvělým a osvědčeným základem pro kombinování s různými barvami je nábytek z masivního dřeva je. K hlavním přednostem masivu patří jeho zdravotní nezávadnost, bytelnost a dlouhá životnost. Díky jedinečné struktuře dřeva je každý kus masivního nábytku originál. Přírodní dřevo významně dotváří mikroklima interiéru, dodá prostoru na útulnosti a v ložnici podpoří příjemný spánek. podzim1Podívejte se na čtyři barevné varianty jedné ložnice z masivního buku (Rita). Každá barevná kombinace působí jinak a každá si najde své příznivce. Teplejší tóny jsou obecně o něco oblíbenější. V JMP Studiích zdravého spaní nebo na www.loznice.cz najdete nejširší nabídku postelí a ložnic z masivního dřeva od českých výrobců. A vybírat můžete i kvalitní rošty a matrace pro dospělé, děti, ale i třeba vyšší váhové kategorie. zima1

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.