Sociální sítě
Nahoru

Glenapp Castle: Vstříc pětihvězdičkovému hýčkání

Nedotčená krajina, starobylé hrady a místa s tajemným geniem loci – to vše ke Skotsku neodmyslitelně patří. Pokud vás nezkrotná země již delší čas naprosto neodolatelně láká, doporučujeme naskočit na naši „zámeckou vlnu“ a zastavit svou jízdu až Glenapp Castle. Luxusní, cenami ověnčený pětihvězdičkový hotel poskytuje kromě impozantních exteriérů a interiérů také špičkovou úroveň služeb a dokonalou intimitu. Úchvatné zahrady, panenské lesy, dech beroucí mořské scenérie, divoké řeky, jedinečná atmosféra, něžné hrátky neustále se proměňujícího světla a stínu – a naprosté minimum turistů. To vše se postará o to, aby se vám za žádných okolností nechtělo domů.

Glenapp Castle photographed on 31/5/16

Proč se vypravit právě sem?

  • Romantický styl, magická atmosféra, nedotčená příroda, všudypřítomná zvláštní vůně a minimum davů… Stačí se trochu zasnít a začne se před vámi pozvolna otevírat svět vznešené viktoriánské krásy.
  • Všechny pokoje jsou individuálně a luxusně zařízené jedinečnou kombinací textilií, nábytku, starožitností a umění. Chcete-li celkový zážitek umocnit, doporučujeme rezervaci apartmánu s nádherným výhledem na lesy.
  • Glenapp Castle je známý výjimečnými kulinárními zážitky. Místní kuchyně nestojí pouze na originálních recepturách, ale především na využití lokálních surovin. V okolí panství se rozkládají vlastní bylinkové a zeleninové zahrady, vychutnat si můžete také čerstvé mořské úlovky či bezkonkurenční jehněčí z místních chovů. Samozřejmostí je také rozsáhlý vinný sklep, který zajišťuje snadné párování.

web_GlenappFoodDay149

Více o luxusních zámeckých hotelech se dozvíte v aktuálním vydání časopisu TOP CLASS (červen/červenec 2017)

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.