Sociální sítě
Nahoru

Gabriela Partyšová se nebojí barevných experimentů

Po nevlídném zimním období láká teplé počasí k okořenění našeho vzhledu a zkoušení nových trendů. Stejně se na to dívá i známá česká moderátorka Gabriela Partyšová, která se nebála a obarvila si vlasy na svítivě růžovou a pro tuto sezónu se experimentů nezalekla. „Nebojím se experimentů, protože se mi o vlasy profesionálně stará má dvorní kadeřnice Nikola ze salonu Colour by Nikola a vlasy jsou ošetřované kvalitní kosmetikou J Beverly Hills.“ říká česká moderátorka. Salon Colour by Nikola sídlí v Praze v Dušní ulici a je výhradním distributorem luxusní vlasové kosmetiky značky J Beverly Hills. Za vznikem značky stojí kadeřník hvězd Juan Juan. Ten v Kalifornii před 40 lety postupně vytvořil značku, kterou oslovil i takové hvězdy jako je třeba Julie Roberts, Jeniffer Lopez nebo Sandra Bullock. Dnes je značka světovou jedničkou v oblasti profesionálních salonů po celém světě.

IMG_2976A proč právě růžová? Gabriela Partyšová bude jednou z tváří 17. ročníku Avon pochodu – akce na podporu žen s rakovinou prsu, který se koná 10. června 2017. Svou podporu tohoto projektu tedy Gabriela potvrdila také stejnou barvou ve vlasech, která její účes krásně oživila.

IMG_2983 (2)Řada barev J Beverly Hills se snaží nabídnout systém barev, který by zlepšil kvalitu barvených vlasů zákaznic. Barvy Fashion Colours obsahují přímé pigmenty určené k obarvení světlých vlasů a obsahují také nejkvalitnější směs rostlinných výtažků z acai berry, arganového oleje, aloe vera a prachu z černých perel. Každá tato složka přináší vysokou úroveň hydratace, antioxidantů a aminokyselin, které dodávají vlasům vysoký lesk a také obnovuje jejich strukturu. Na výběr je zatím 8 fascinujících odstínů, ze kterých vás budou oči přecházet. Vybrat si můžete z růžové, fialové, zelené, oranžové, červené, žluté, modré nebo tyrkysové.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.