Sociální sítě
Nahoru

HUBLOT a Berluti Paris představují nový chronograf

Vše začalo už loni, kdy byla představena první edice Classic Fusion Berluti Line na počest 120. výročí pařížské značky Berluti. Tu založil v roce 1895 Ital Alessandro Berluti a dnes patří k předním brandům vyrábějícím exkluzivní kožené doplňky, boty a módu pro pány. Elegance, kvalita a originální patina, to jsou důvody, proč si volí muži koženou obuv od Berluti.

Classic Fusion Chronograph Berluti - King GoldHodinky Hublot, které vznikly ve spolupráci s Berluti a my je nyní představujeme, jsou unikátní v mnoha směrech. Například kůže na číselníku musí být při výrobě absolutně suchá, tak aby vlhkost nenarušila chod strojku. Zpracování bylo u nového modelu CLASSIC FUSION CHRONOGRAPH BERLUTI dovedeno k dokonalosti. Vše je naprosto precizní, jen tak mohl vzniknout model s chronografem, který má sčítače umístěné na pozici 3 a 6. Ve 45mm pouzdře jsou k dispozici dvě modelové verze: Scritto King Gold ve zlatě a Scritto All Black v černé keramice. Každý model bude k mání v počtu 250 kusů, zákazníkům bude představen a prodáván ve speciálním boxu s Berluti pečujícím setem o kůži.

Classic Fusion Chronograph Berluti King Gold - All BlackHodinky mají zlaté (King Gold je patentované zlato značky Hublot, které odolává poškrábání) nebo keramické pouzdro, safírové sklo a dýnko, číselník v hnědé nebo černé barvě z Benátské kůže s dekorem Scritto a vystouplými indexy.

Classic Fusion Chronograph Berluti King Gold in bespoke watch box

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.