Sociální sítě
Nahoru

Bogner Sport a jeho letní kolekce

Letní období přináší teplejší počasí a to otevírá možnosti široké škále sportů, na které se můžete po dlouhé zimě těšit. Při pohybu nezapomeňte na vhodné oblečení – nejlépe takové, které je maximálně funkční, pohodlné, ale i stylové.

07_BOGNER_SPORT_172_LOWRES (2)Nová sportovní kolekce značky Bogner ukazuje svou všestrannost v každém druhu činnosti: od jógy přes běh a pěší turistiku až po golf. Inspirací při tvorbě oblečení se stala skupina ostrovů v exotickém Karibiku nesoucí název Západní Indie. Toto místo nabízí celou řadu volnočasových aktivit a dokonale tak ladí se světem Bogner, který nabízí oblečení vhodné nejen pro aktivní dovolenou, ale také poklidnou relaxaci na pláži.

08_BOGNER_SPORT_172_LOWRESB-Athleisure

Athleisure je trendem moderní doby, do kterého se Bogner zamiloval hned při první příležitosti. Právě podle tohoto trendu byla nová linie Bogner Après Sport přejmenována na „B-Athleisure“, čímž je také vyjádřeno jedinečné sepjetí módy a funkčnosti, která je u sportovního oblečení důležitým aspektem. V dámské linii lze vybírat z široké škály legín a tepláků, funkčních triček nebo lehkých bund, pánové jistě ocení stylové šortky, pohodlné mikiny nebo trička zdobená výraznými potisky. Kolekce je barevně laděna do elegantní černé, pískově béžové, tmavě modré a bílé, najdou se však i výraznější kousky v neonově oranžové, modré nebo žluté.

10_BOGNER_SPORT_172_LOWRESGolf & pěší turistika

Nová kolekce golfového a vycházkového oblečení si zakládá na uvolněném vzhledu a maximální pohodlnosti. Inspirace karibskou atmosférou přináší na jedné straně pestré barvy a exotické motivy, na druhé tlumené elegantnější kombinace. K dispozici jsou trička s krátkým i dlouhým rukávem, vysoce funkční bundy a vesty, košile s límečkem i kalhoty v různých délkách. Kolekci dominují úzké střihy, které perfektně vykreslují ženskou i mužskou postavu.

Více z rubriky Golf

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.