Sociální sítě
Nahoru

Summer mania

Jsou více než jen módním doplňkem, určují trendy i styl. Už máte vybrané ty pravé sluneční obroučky pro sezonu 2017? Pokud ne, vybírejte s Top Classem…

4

Ryze ženské sluneční obroučky Charlotte v tónech zlaté a hnědé. 13 500 Kč, Louis Vuitton

VE JMÉNU TRENDU

* ZAJÍMAVÉ OBROUČKY – barva slonoviny, mramorování, dekor rybí kosti… ano a zase ano. Podobné modely působí sofistikovaně a velmi žensky, navíc jsou natolik výrazné, že nepotřebují příliš mnoho make-upu.

* ZDVOJENÝ LEM – dvojitý okraj slunečních brýlí, do kterého jsou obvykle zasazena kruhová skla či ve tvaru kočičího oka, patří mezi nejžhavější trendy léta. Tenounké ráfky pak dokonale kontrastují s velikostí čoček.

* NESMRTELNÉ PILOTKY – jako každý rok budou hrát klasické sluneční brýle prim. Letos se však můžeme těšit na modely se zajímavými designovými i barevnými rámy, s ombre efektem na sklech či s barevnými čočkami.

1

Efektní pilotky Acc Lunettes ve zlatém kovu s šedě tónovanými skly. 12 990 Kč, Dior

2b

Sluneční brýle s rámem s motivem rybí kosti mají tvar kočičího oka. 8500 Kč, Prada

3

Fialově tónované čočky jsou zasazené v titanové obroučce, kterou zdobí ikonické T. 12 100 Kč, Tom Ford

6

Když barva hraje prim… zapomeňte na nevýrazné barvy a tvary. 12 500 Kč, Ron Arad

 

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.