Sociální sítě
Nahoru

Kam z Prahy na golf, skvělé jídlo a za odpočinkem? Kolkovna Karlštejn nabízí vše v jednom

Kolkovna Karlštejn. Restaurace s úžasným výhledem na golfové hřiště a hrad Karlštejn, jehož okolí patří mezi nejlíbeznější místa v České republice. Když k tomu přidáte vynikající českou gastronomii, Pilsner Urquell a jarní či letní počasí, je již dopředu jasné, že zpátky domů se vám příliš chtít nebude… IMG_0705

Není nad to, když za sebou máte dvacet sedm jamek, sedíte na terase Kolkovny Karlštejn, v ruce máte parádně vychlazenou Plzeň, orosenou jako ranní golfový trávník, a přes sytě zelené golfové hřiště hledíte na majestátní a starobylý hrad Karlštejn. Nad hlavou máte slunce, které večer pomalu zapadá, a šéfkuchař vám zatím v kuchyni připravuje umělecké dílo plné vůní a chutí, které jste si před pár minutami poručili.  Najednou si uvědomíte, že právě tohle jsou ty jedinečné okamžiky, pro které člověk žije…

IMG_0731Ideální na výlet s přáteli, rodinou i kolegy z práce

Kolkovna Karlštejn se nachází pouhých 30 kilometrů západně od Prahy v obci Běleč. Je součástí velké mezinárodní sítě restaurací Kolkovna Restaurants, mající pobočky v Praze, Brně, Bratislavě, na Karlštejně a v největším kazašském městě Almaty. Kolkovna Karlštejn se však konceptu Kolkovna Restaurants v mnohém vymyká. Nachází se totiž v okouzlujícím prostředí nedaleko hradu Karlštejn a zároveň je součástí Golf Resort Karlštejn – milovníkům golfu dobře známého 27jamkového golfového hřiště, které je považováno za jedno z nejlepších golfových hřišť v České republice.

IMG_0173

Dokonalý odpočinek á la balzám na duši

V Kolkovně Karlštejn tedy naleznete nejen prvotřídní služby, ale také neuvěřitelně pohodovou relaxační atmosféru, kterou si skutečně vychutnáte, uvolníte se a všechno z vás spadne. Je tak ideálním místem nejen na výlet s rodinou, ale i s přáteli či kolegy z práce, se kterými si zde můžete zahrát partičku golfu či rovnou turnaj.

Mistrně čepovaný Pilsner Urquell a česká kuchyně ve vlastním pojetí

„V našich restauracích se zaměřujeme na přípravu tradičních pokrmů, ovšem v našem vlastním originálním pojetí. Zároveň se snažíme udržovat jednotný koncept a kvalitu v celé síti našich restaurací,“ říká Gastro Manager Kolkovna Restaurants Michal Štěpánek. Na jídelním lístku Kolkovny Karlštejn dále naleznete i některé vybrané mezinárodní speciality včetně svěžích salátů.

Hovězí pupek s rozmarýnovými baby brambůrkami a marmeládou z červené cibule

Hovězí pupek s rozmarýnovými baby brambůrkami a marmeládou z červené cibule

Na čem si dále Kolkovna Restaurants velmi zakládá, je profesionálně čepovaný Pilsner Urquell, který vypadá přesně tak, jak má. Perfektně čisté sklo a krémová pěna s lesknoucí se hladinkou a bez jakýchkoli bublinek sedící na tekutém zlatu. A jakmile vám tuhle krásu výčepní pošle na stůl a vy se napijete, sami nevěříte tomu, že zůstanete pouze u jednoho…

Salát s lososem s baby špenátem a hořčicovo-medovým dresinkem

Salát s lososem s baby špenátem a hořčicovo-medovým dresinkem

Skvělé místo na firemní akce a svatby

Součástí interiéru Kolkovny Karlštejn je také prostorný salonek, který je vhodný pro večerní zábavu nebo i celodenní program, jako je např. školení či prezentace. S celkovým počtem kolem 160 míst je tato restaurace skvělým místem pro pořádání svateb či firemních akcí, a to s možností zajištění celodenního občerstvení, od snídaně přes oběd až po večerní grilování nebo raut.

IMG_0779

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.