Sociální sítě
Nahoru

Hydratujete do hloubky

Hydramemory [comfort zone] je inovovaná řada produktů, která zajišťuje 24 hodinovou okamžitou a dlouhodobou dvojitou hydrataci. Díky vylepšenému složení posiluje bariéru pleti a zlepšuje průnik vody do pokožky. Jemná textura je lehká a osvěžující, ideální pro vrstvení a až 99 % složek je přírodního původu. Výsledkem je pleť viditelně hladší, jemnější, zářivější a svěžejší. Řada využívá část vědecky vytvořené vědomé složky ™, která je bez silikonů a nabízí tak inovativní systém dvojí hydratace, jež garantuje zdravou pokožku s okamžitou a dlouhodobou hydratací. Exkluzivní kombinace ingrediencí navíc zlepšuje endogenní hydratační systém pokožky, posiluje ji a pomáhá zajistit správnou distribuci vody po celé epidermis.

11638 hydramemory essence 100ml

Hydramemory Essence je nová kategorie v péči o pokožku, která byla inspirována korejskými beauty rituály. Tato hydratační pleťová voda byla speciálně vytvořena pro ženy, které mají vysoké požadavky na přípravky určené k péči o pleť. Díky Hydramemory Essence se účinné složky kosmetických přípravků vstřebávají do nejhlubších vrstev pokožky a zmnohonásobují tak účinky pečujících produktů. Po nanesení se setkáte s okamžitým hydratačním účinkem, pokožka je okamžitě měkká a zářivá. Roztok je lehký jako toner, ale silný jako sérum. Je dokonalým prostředkem k tomu, aby pokožka získala rovnováhu a zvýšila hydratační účinnost systému Hydramemory.

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.